Коментари - Добавките калций и витамин D могат да увеличат риска от сърдечносъдови заболявания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пийте само витамин Д и само калций... много качествено "изследване" (на мета данни?), няма що...

Доста тъпо изследване....а дали тези хора не са пушели пиели и мааала по 10 пъти на седмица макдоналдс....освен това витамин Д много трудно се абсорбира през стомаха...затова се набавя чрез слънцето

Поредната простотия. Всички витамини и минерали са необходими на човешкото тяло, а тези, които казват, че се набавят от храната, не са направили простата сметка, че трябва да се изядат тонове храна, порасла на съвременни обеднени почви, за да се набавят необходимите количества витамини. Тези учени не са се запознали с изследване, което твърди, че ако не се приемат витамини и минерали, когато е млад, човек си осигурява всички дегенеративни заболявания на старини. Освен това 90% от населението на земята е с дефицит на калий, магнезий, желязо, витамин Д, Омега 3 и много други витамини и минерали. Ама дерзайте. По-добре не вземайте витамини - ще ви излезе по-евтино. Запазете си парите за лекарствата, които ще ви изпише личният лекар-бог!

Изключително некомпетентно изказване, продиктувано от рекламите на търговските пътници! И така от чисто любопитство омега 3 - витамини ли са или минерали?

Ама тя баба ми живя до 85г. и все витамини и минерали й купувахме ахахха, като искате давайте си парите да произвеждате скъпа урина :))))