Доклад на ФБР: Алек Болдуин е натиснал спусъка срещу Халина Хътчинс

Аутопсията сочи, че става въпрос за злополука на снимачната площадка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, вие разбирате ли, къде е вината на Болдуин ? Явно, че той е натиснал спусъка, но защо е насочил пистолета, срещу човека, който снима филма??

Ами ако следеше случая от самото начало, щеше да знаеш защо. То не е тайна. Човекът е артист и снима филм, казват му да стреля нагоре, докато се търкаля, прави го. Казали са му да насочи пистолета към камерата и да натисне спусъка и той го е направил. Никой не е предполагал, че има истински патрон зареден в пистолета вместо халостен.

ами лицето алек болдуин си изпълни задачата, за която е получил овъзмездяване = награда. Уби публично жена украинка. Вторият елемент го изпълни бесната жена украинка, която закла публично руски войни - млад и в силата си мъж. Всичко е изпълнено, резултатите са налице. Още въпроси защо се случва всичко това ?

Браво на ЕфБиРето, направо си оправда заплатите! Значи, той признава, че е насочил пистолета към нея и е натиснал спусъка, обаче те установили, че той насочил пистолета към нея и натиснал спусъка. Предлагам за нови разследвания да се направи проверка дали Земята е кръгла и се върти и дали Колумб е открил Америка. Аз все мислех, че е много по-важно да се установи как е попаднал истински патрон в реквизита, ама какво разбирам аз пред специалистите от ЕфБиРе!

По резолюция на конгреса в САЩ за македонската култура там, македонците са открили Америка 1492 година. https://www.congress.gov/117/bills/hres741/BILLS-117hres741ih.pdf

Интересно, че всички знаеха, че той е натиснал спусъка след инцидента още но тук ни го предлагат като новина от ФБР сега :)

Теб пък все ти е интересно Ако не знаеш понятието 'всички знаеха' е по-различно от това официално да се обяви след сума ти експертизи

Той самият Болдуин си каза, че той е стрелял, както са ми казала сценаристите. Ама за теб си е друго да го разпитат ФБР и да правят сума и експертизи и да потвърдят, че той е стрелял. на мен ми беше, че няма новина. Ти явно си някакъв заядливец, тежко и на жена ти

Натиснал е спусъка СРЕЩУ нея, а пък куршумът взел, че рекуширал и я е убил. Какви са тези куролации?! Болдуин да не е прегрешил стещу някой овластен?! Или, не смея да го изрека - да не би да е отказал да се ваксинира публично?!!

Типични ганЮвци, мразят богатите и успели хора. Ако сцената е да гръмнеш срещу камерата и той го е направил, не виждам какво е виновен той, а не оная джендърка, отговорна за оръжията на снимачната площадка.

Ето един поклонник на богатите и известните. Оправдава убиец, щото иска да на неговото място в ада.

Правила за борвене с оръжие: 1. Всяко огнестрелно оръжие е винаги заредено. 2. Не насочваш цевта срещу обект, който не искаш да унищожиш. 3. Пръстът на спусъка - само, когато си се прицелил и никога преди това. 4. Знай каква е целта и какво е зад нея, за да избегнеш невинни жертви.

Без майтап, Шерлок ?

Ако в първо действие се обяви пушка, то докрая на пиесата тя непременно ще гръмне. Племенникът му Михаил Чехов реално създава Холивуд като режисура.

Моментално да влиза в дранголника тоз РЕПТИЛ

Пистолета е тип "револвер" и не може да гръмни сам !

Трябвало е сигурно да снима как стреля срещу камерата с халосни патрони. Вероятно няколко изстрела на раз. И не се е ориентирал от първият, че не са такива. Такива оръжия трябва да се правят, изобщо да не може да се сложи истински патрон с куршум. Но явно така е най-евтино. Като актьор едва ли има навик винаги да гледа какво има в оръжието, преди ползване. Алек е извършителят, но на кои е вината, е друг въпрос. И да може по принцип да гръмне сам и затова се измисля предпазителят. Но не и на револвери. Друг е въпросът, че тук се оправдава. Иначе предпазителя е, като ти стои закачен пистолета, от някакво клатене да няма закачване и гърмеж и да си уцелиш крака.

Неотдавна по телевизията един говореше, как срещнал един от казармата. Където навремето стреляли и тичали и онзи не сложил предпазителя на Калашника и докато тичал изстрелял изстрел рикоширал в камък и от там попаднал в каската му. Не случайно е измислен предпазителят.

Дори и на шега, ти нямаш право да насочваш пистолит, срещу човек. А той глупака, стреля срещу жената, която снима филма! Хайде влизай в затвора, глупак!

Не съм чувал до сега някоя система пищови да гърмят без да е натиснат спусъка,ама на янките им трябваха 5 месеца да го установят.

Пред съдията Всеки е невинен до доказване на противнот. Болдуин твърди, че не е натискал спусъка - задача на обвинението е да докажат, че е. Това кви системи огнестрелни оръжия имало на теория, от защитата на Болдуин и от съдебния състав не го отразяват в съдебна зала - чакат си доказателствата и експертизите черно на бяло :)

Se taia

С такъв оръжеен експерт на снимачната площадка не ти трябва враг. За съжаление заради нейната некомпетентност се затриха толкова животи. Но това се получава от назначения от политкоректност.

Мъжете в Америка са наивни, мислят, че проститутките са само в бардаците и по улиците, не знаят, че рускините са проститутки по рождение

Грешиш -тази не е рускиня,а УКРАИНКА. РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА. РУСКИНИТЕ СА КРАСИВИ,,ИНТИЛИГЕНТНИ,УМНИ ,ОБРАЗОВАНИ И ВЪЗПИТАНИ,А УКРИТЕ НЯМАТ НИТО ЕДНО ОТ ТЕЗИ КАЧЕСТВА,А НАХАЛСТВОТО ИМ Е ГОЛЯМО!

Америка се напълни с руски проститутки, златотърсачки, които ловуват богати мъже със сексуални извращения и курвенски номера. Тази е една от тях, добрала се с креватна гимнастика до Холивуд

Дира се напълни с педали като тебе, дето си мечтаят за богати мъже, ама ще си останат обикновени педераси.

Една рускиня по малко, тя падна, друга ще я смени и толкоз, какво тук значи някаква си личност?

Значи всички са невинни и убитият-убит.

Няма такъв пищов който сам да гърми !

Тия американски терористи и сега продължават да избиват украинци

Халина е всъщност Калина от Украйна.

Галина

Явно пистолетът не си е признал, че сам е гръмнал... да го тестват с детектор на лъжата...

Големи са охлюви тези от ФБР, чак сега да разберат че Алек е натиснал спусъка. Бас държа, че сега ще открият, че и Путин го е поръчал!

Ей не пропуснахте да споменете Путя. Оргазъм ли получавате, като споменете името на джуджака не знам, но няма статия под която някой болен, промит мозък да не изсере името на руската кинта и двайсет. Съвсем психясахте

А може да е и подпомогнато самоубийство... "Болдуин разкри още, че самата Хътчинс е поискала да насочи оръжието по посока на рамото ѝ, преди то да гръмне. На реплика на интервюиращия журналист, че никога не трябва да се насочва оръжие съм човек, актьорът отговори, че това не важи, ако човекът е операторът на филма и му дава указания как да насочи оръжието предвид позицията на камерата."

това ли установиха за 1 година разследване. За пореден път показват нивото си, жалка корумпирана институция.

В следващата статия новината ще е. "Патронът изстрелян от пистолета е причината за смъртта й"

Куршум, проектил... Патрона е комплект с гилзата.

След още една година разследване обаче…;-) - учат се от МВР.

веднъж за винаги - Патронът е комплексът от куршум, гилза, метателен заряд и капсул детонатор". След произвеждане на изстрел, от цевта излита само куршумът (той и проектил), под действието на газовете, образуване при изгарянето на метателния заряд. След това, гилзата и отработилия капсул-детонатор се изквърлят чрез ежектора навън от цевта.

Изненадан съм! Очаквах да докажат че Путин е дръпнал спусъка......

_stankow

Следствието още не е завършено, това са само предварителни данни. Адвокатите ще обжалват ! :D

Заработваш някоя рубла като намесваш Путя под комемтарите за всяка новина ли? Еххх, съчувствам ти, ако няма новини за Рассия, под които да тролиш и да спориш сам със себе си ще останеш гладен, а?

Разплака ме с твоето съчувствие. Като нямаш чувство за хумор само тролове ти се привиждат :)

И намерихме секретни документи в мазето му ….

Не си остроумен путкинисте!

твое мнение.......

Да отива бърже да се снима със Зеленски в Киев, сигура ще се размине само с условна

"Алек Болдуин е дръпнал спусъка на пистолета, който уби операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка на филма Rust. Това пише в заключението на доклад след разследване на ФБР, предаде "Скай Нюз". Тия са велики!! 4 месеца разледване за нещо което се знаеше от самото начало :)