Доклад показва: Жените в киното през 2018-а са още по-малко

Най-голям напредък е отчетен сред сценаристите и продуцентите на най-касовите филми

Обратно в новината

Коментари - Доклад показва: Жените в киното през 2018-а са още по-малко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък искам да попитам защо афро пипъл намаляват. Във всеки филм поне по един афро, някой с хиджаб два гендъра да не им е скучно. И тогава разрешавам да се снима. Нач. Профсъюза на актьорите в светата гора американска.

За режисура се иска и пипе, не само трътка

Е да ама в обществените тоалетни е пълно с жени. Даже чакат на опашки отвън.

ха, ами естествено!!!!! мъжете кат пикаят дет сварят, кат кравите. Право рече - тъй йе!

Ами то не става да се слага Сульовица и Пульовица само да се запълва квотата от жени и да се очакват добри резултати. В някои професии има повече жени, в други повече мъже. Идеята да са равни като бройка навсякъде е тъпа.

да, ама в порноиндустрията жените са много по-ивестни и по-добре платени от мъжете, така че вселенското равновесие е съхранено!

Обаче, най-голямата дискриминация си остава в спорта. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла. Иначе, имаме същата ситуация като по време на дискриминацията на негрите в сащ - съзтезавали са се отделно от белите.

Над това за спорта и по-конкретно шаха, и аз много съм размишлявал.

А пък в мините никакви ги няма.

Затова пък в администрациите, офиси, общини, банки... имат "консенсус". Изобщо, навсякъде където е чисто, топло, сигурно... и могат спокойно да си въртят дупенцата, докато потракват с токченца, горди, силни и независими, да въртят интриги, "свирки"...

Защото участват масово в цирка!