Доктор Ангел Енчев: С Теодора не живеем заедно, но децата ни са приоритет

Бившата двойка сподели семейна снимка по случай третия рожден ден на дъщеря си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дечицата са много хубави.

Да бе голям приоритет, те ли Ви накараха да не живеете заедно?

Мислех, че тя го облича като маймуна, но явно отвътре му идва.

И това чудо ли минава за "красавица"?!

Лицемерие и фалш. Това е характерно за тези хора, които живеят заради имиджа в интернет. Писал какво му е семейното положение. Абе пич на кой му дреме за тебе бе...

После елате в училище да държите сметка на учителите защо децата ви са с разбита психика, живеете, като еднодневки, никакъв морал, брака за вас е едно нищо, децата ви свикват с мисълта, че няма обич и уважение, оттам и после елате при нас да питате защо ... Еднодневки такива!

Еее, това не е сериозно. Нормално е хората да се разделят, това не значи че децата им ще бъдат с разбита психика. Напротив - ще знаят, че човек трябва да се бори за щастието си. С разбита психика много повече остават деца от проформа семейства, в които има скандали и насилие, или просто безразличие, но за пред хората са женени.

С разбита психика са децата от разбити семейства - проформа или не. Редно е когато хората се женят да не подхождат лекомислено и с идеята, че могат да се разведат по всяко време. Семейството е свещено и е градивна клетка на обществото. И когато градивните клетки на обществото започнат масово да се разпадат или да гният отвътре, това означава единствено, че нацията загива!

Принципно е така, но в днешно време не се прави и малко усилие да се запази семейството при проблеми. А веднага раздяла и всеки откъдето е. Рядкост е вече да останат заедно цял живот. Затова не се и сключва брак - за да е по-лесно като им писне да си кажат чао. Но съвременният морал е такъв, нравите са такива. Честа смяна на партньорите, живеене на макс, това са "ценностите". Семейните ценности остават мнооого на заден план. Ако въобще ги има. Да не говорим за такива като Венци Венц, дето хващат някоя, колкото да й направят дете, и още в началото се знае, че няма да са заедно. Какво да кажем за тях, не знам. Лошо е, че децата го отнасят.

Още едно следствие на съвместно съжителство.Един мъж в живота си трябва да изгради семейство и къща за него-другото е за татуираните.

Енчеееееевввввв ........... да ти го набия отзад !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Охххх мерси !

Аааа,само след мен :)))

Все си мислех, че е гей. Много му е влажен и топъл погледът.

Тази с право е избягала - не и е направил три реда ци.ци и обратна джука - да няма загуби на материала.

Не се смей да не ти се върне! Обратната захапка не се ли коригира навреме, след това е сериозен проблем, с който Енчев не може да се справи. За лицево-челюстен е и гаранцията за успех не си струва болките.

Хубави деца имат! Дано някога не им хрумне да им правят пластики.

Прочутият цицоразтегач? Божееее.....Първо да й беше пооправил носа , а сега трябва да му плаща. Да спрем дотук.

Не харесвам моделката и доктора, но децата са прекрасни.

Дето не живеят заедно, ама като по цял ден бара чужди цици. Добре, че отказа на Емануела да и развали хубавото дупе.

ТАКА ПОСТЪПВАТ ИСТИНСКИТЕ ЦИВИЛИЗОВАНИ ХОРА, РАЗДЯЛА ИЛИ РАЗВОД БЕЗ ДРАМИ, И НЕ СЛАГАТ СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО НАД ВСИЧКО, НЕ ВЛАСТВАТ НАД ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА ПАРТНЬОРА СИ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН. НЕКА ЩАСТИЕТО НЕ ГИ НАПУСКА НИКОГА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ СА ЗАЕДНО. ВСЕКИ ДА Е ЩАДТКИВ ПО СВОЕМУ. ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ИМ ЖЕЛАЯ ЩАСТИЕ.

Докторът се учил на занаята върху жена си. Доста грубо и несполучливо творение. Все едно не със скалпел, ами с теслата я е издялал.

Прав си и то много, но все пак не бъди толкова суров, трябва да се има предвид и материалът доколко става за нещо.

Когато прочетох заглавието, помислих, че господинът е гей. Видях бившата половинка и разбрах, че след дълга одисея, търсейки вътрешната красота на половинката си, си е избрал друга девойка за да му миряса главата.

Тоя що не харесва франкенщайн ?

Има хипертония. Енчев, де! Дали си боядисва косата и брадата с различна боя?!

Означава да вдигнеш кръвното, докторът друго вдига, ама като по цял ден оарва цици, какво да очакваш.

Хипертония ознчава не да вдигнеш високо кръвно. Кръвно вдигаш в много ситуации - когато тичаш, бързаш, изобщо спортуваш, но след това то се нормализира, когато си в покой. Съдейки по тена на лицето му - докторът напоследък е с високо кръвно перманентно. Възможно е да е подложен и на голям стрес поради някаква причина.