Практични съвети от кухнята

Запознайте се с няколко практични съвета от кухнята, с чиято помощта ще се превърнете в същински виртуоз на черпака.

Обратно в новината

Коментари - Практични съвети от кухнята | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което пишете за шоколада, е пълен абсурд!

Хубави и полезни съвети :) Благодаря

Като са практични, дали са и полезни? Особено това, за разтопяването на захаросан мед във вряла вода! Този "съветник" знае ли какво е МЕД и как се рзтопява - надали! Във вода - да, но не по-гореща от 40 градуса по Целзий! Само да информирам "съветника", че от силното нагряване на меда се образува ОКСИМЕТИЛФУРФУРОЛ - силно токсично вещество! Да Ви е сладко!!!

Да бе за това е толкова "вредно" да си го сложиш в чая, който със сигурност е над 40 градуса.