17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Министър-председателят държи да подчертае, че съдебната система, прокуратурата и съдът в Швеция са напълно независими", отговори говорител на Стефан Льовен. Ако се беше се случило в България,Тръмп нямаше да има нужда въобще и да се обажда на Борисов, директно да се разпореди на Цацаров да го освобождава.

така е ставало по времето на соца-бай тошо само е стоял в поза партер и за това ви е познато

Дрисльо, бай Тошо тогава слушаше само Кремъл, никой друг не можеше и копче да му каже. А нашата тиква сега слуша, не само американския президент, но и посланика му и не само тях, не съществува европейски. посланик пред когото да не е паднал партер. От слушкането на бая ти Тоша, поне имаше файда за държавата, а от слушкането на Тиквун - какво, не ни ли го натресоха отзад, краварите с Ф-16, на цени като на модерния Ф-35???????

В Швеция разследват Путин за в намеса във вътрешните им работи и шведите са парализирани от фобии за война с Русия, а Тръмп директно дава заповеди на шведския министър председател да се намеси в работата на шведската съдебна система. Каква демокрация е избухнала в ЕС и САЩ нямам думи.

Ще звънне на началника на караула по Туитър и ще рече : "Out- now!!" После ще се разпореди да му заредят и профилактират частния самолет /без незабавно плащане и по-точно, без никакво/ в 3-ти хангар на Софийското летише, за да отлети на майната си, което вече пък ще е добра новина :) ПП Явно началника на караула в шведския арест е отговорил с нещо от вида "Що не си......"/но на шведски/, което не е възможно при нас, тъй като от шведите вземаме само акъл за "шведска тройка" и то само ако са се трансдженднъли. Скапани,неразбари шведи бре!

Явно Тръмп не е чувал за независима съдебно система. Смешника си мисли - "обаждам се по телефона и всичко е готово".