17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после като всеки артист, ще го цунка по дупето!

кога български артист ще наругае политик публично, а другите ще му ръкопляскат...нашите знаят само да целуват задниците на мутрополитиците...

Исках да кажа, че Роберт де Ниро е велик актьор. ОК?!?, Дир:)

Такааааааааа: Доналд стигна до роля, за която няма образование, възпитание, такт и умение , Роберт изпълни блестящи роли в киното, които още дълго ще се цитират и коментират..... Нека историята да определи коефициентите на интелигентност:)

Това че Де Ниро казва това което повечето нормални Американци мислят, не е чудно.Сега за обичайните заподозрени,като рандало,и няколко други, ред некове и хилибилита,спасение няма.Оранжевият демент се доказа за пореден път на G 7 .Един простак от Куинс,не знаещ и не можещ.Или както се казва " на крив ----- козината му пречи"

Робърт де Ниро се вживя в роля на боксьор, който предизвиква противник. А Тръмпи показа, че не го е страх от актьора с нисък коефициент на интелигентност и е готов за среща на ринга. Сега остава да стигнат до физически сблъсък и да се сборичкат, двамата изкуфели старчоци ...

Аз пък се кефя. Нека се псуват американците. Когато де Ниро наруга публично Тръмп, цялата зала избухна в аплаузи и ръкопляскане. Публиката се изправи на крака и аплодираше. Това стана традиция при подобни тържества. Правят го с успех и други известни артисти и актриси. Но иначе е грозно. Никога не е късно да станеш за резил, даже за Робърт де Ниро ... А Тръмп отговори в свой стил. По-добре беше да не отговаря.

Щом Де Ниро има нисък коефициент на интелигентност Тръмп си е луд за връзване . Жалко че най силната държава в света има ТАКЪВ СМЕШНИК ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

Можеш ли да си представиш как щеше да изглежда пренебрегната изфирясала клинтъновица?

Определено много по-добре от Доналд Dump :) все пак той си е куха лейка, който единственото, което прави, е да настройва света срещу себе си още повече, от което ще страдат американците.

Е, поне сега можем да кажем, че в това отношение сме ги настигнали, та дори и задминали (х)американците... Дори ми се струва, че в някои редки случаи, наш БоЦко е "по-ефектен" и от чичо ТрОмБ... Е, вярно е също, че по отношение на държавни глави, всъщност не ние стигнахме американците, а по-скоро те паднаха до нашето Ганьовско ниво... :-D

преди години единствено марлон брандо се правеше на комсомолец(за правата на индианците), другите актьори, режисьори и сценаристи правеха кино. кино!!! страхотно кино, впрочем. сега всичките са се юрнали да политиканстват, то тръмп ги сърби, то мии тууу ги сърби, половината филми нямат нито един бял актьор за цяр, масово римейкове на крласиката и тотални исторически лъжи, за да са черни(Орфей, ахил, анна каренина, Хамлет....), но всеки ден рИват, че черните животи имали значени(белите животи кучета ги яли!!!) и прочее простотии. киното е еднообразно, марвел-дисней инфантилни глупости за милиарди долари, междузвездни войни-серия 101, годзили и кинг-конговци и прочее технологични филми без грам звездност, без грам сюжет, без грам нормалност!!! самият де ниро няма свестен филм от "жега" насам, 20 години вече! вместо свестни филми-бла-бла-бла-бла… и още нещо. представете си клинт ийстууд, който е на точно противоположни позици, да излезе и да каже-барак хюсеинчо обама е абсолютен провал и некадърник, което е самата истина. ще го изядат, вместо да ръкопляскат като на конгрес на БКП...смешници. тръмп е шашав, но с фък ю не става. не става!

"А в САЩ има едно ТВ предаване, забравих му името, в което карат известни личности да четат и коментират неприятни и направо обидни за тях туитове." Сегментът Celebrity Mean Tweets на шоуто на Джими Кимъл?

Оло-о-оооооо БЪЛГАРЕ-Е-Е-ЕЕЕЕЕЕЕЕ! Абе какво сте заобсъждали американския президент!? Лош, добър, умен, прост... избрали са си го американците, да си му берат грижата! ВИЖТЕ ВАС КОЙ ВИ УПРАВЛЯВА! Един недоклатен селтак от Хераково! На негов фон и Тръмп и Де Ниро са милион пъти по-добри! И се замислете, че този нехранимайко му позволявате, точно така позволявате му да управлява ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ!???

виж, ся, креслив и кисел не-българЕно. това, че боко не е читав, не значи, че в статия за де ниро и тръмп няма да обсъждаме именно де ниро и тръмп, щото на такива като теб не-българЕ-Е-ЕЕЕЕ, нещо не им е кеф...

Ама да бе! Точно така! Такива като теб така обсъждат и половия акт в порното, което гледат... Схващаш ли? :) БългарЕ, както си го подчертал е оригинален изказ. Обръщение използвано от редица влиятелни в исторически план личности Но ти си само по обсъждането, де да ги знаеш тия работи. Айде сполай ти за добрите думи.

ясно, на никаква критика не носиш. ок, сполай ти и на теб, остани си в безмълвно съзерцание на порното, което гледаш, и което не е ясно защо намеси и тук. п.п. сега ако пак изврещиш нервно, надали ще мога да ти отговоря. новият дир дава право само на 2 реплики, не е ясно що:)))))))

няма какво да се карате за израза -това е типична непреводима игра на думи- хем е пунш, хем е удар в главата, хем е намек за хумористичното списание Пънч. Макар че, не вярвам ПДТ да е имал предвид чак такива алюзии. Все пак, той е специалист по голф игрища, не по лингвистика...

Не се караме, той Тръмп сам си каза какво е имал предвид, като обясни, че истинските боксьори твърде дълго са блъскали денирчето по кухата тиква.

Randall_Zwinge

============== 2018-06-13 12:55:16 Randall_Zwinge *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам Не се караме, той Тръмп сам си каза какво е имал предвид, като обясни, че истинските боксьори твърде дълго са блъскали денирчето по кухата тиква. =================== Без думи!

Просто да се чудиш как българин може да симпатизира на Тръмп при положение , че последния извива ръцете на целия свят от позиция на силата. Мазохизъм може би или още по-лошо.

поднесено от актьора на канадския премиер Джъстин Трюдо. ?

Ле-ле Тръмп наистина е за смях. Завърза диалог.

Много прост и невъзпитан изперкал старец се оказа този Де Ниро.

Де Ниро стана пародия на самия себе си. Мечта за всичко лево-либерално> живее ту с една ту с друга негърка и псува като каруцар по холивудските форуми... Негърките обаче му излапаха парите и той стигна дотам да се снима в тъпни като "Ох на дядо" и други... То голямо геройство да се изтъпаниш пред една зала и да почнеш да псуваш. Показва и нивото на псувача, и нивото на тия които му ръкопляскат.

съвсем го удари през просото? Много е зле, що за темерутин си избраха в щатите за президентче?

stankow

Не просто политическото, чисто човешкото и културното ниво на американския елит спада драматично. Разочароващо !

Спада, дръжки. Спадало е около ВСВ. Сега си е такова, каквото е.

Ама и тъпите американци си избраха един клоун за президент.Той ще дава оценка за интелекта на другите, а е толкова смешен и противен.

Ако беше лъжа за коефициента, Де Ниро щеше да го съди. Тръмп не работи с непроверени факти, по-скоро знае доста от кухнята на шоубизнеса. Пример: за пунша казва, че "вероятно" се е бил напил, но не го твърди със сигурност.

За мен този е пълен идиот,а на теб щом ти харесва защитавай си го.

Тръмп е идиот, но Американската икономика пращи, накара Китайците да клекнат за по-малко от месец, и да доведат непослушното дете КДНР да обещае пред всички, че повече няма да прави така, за сметка на това актьор, който за пари, вече би се снимал в гей сцена, седи и вика "Фък Тръмп" пред още от същите. Що фък тръмп не става ясно - сигурно, защото е расист, нищо, че е направил повече за чернокожите от чернокожия им президент, но нищо фък тръмп! Целия им мас-медиен конгломерат, барабар с холовуд са фък тръмп вече повече от 2 години, секи път като викат фък тръмп, на оня му дига райтинга. Едва ли има друг такъв, който да е под атака нон стоп, а рейтинга да не пада, а да пълзи нагоре. Май нещо не им се връзват сметките

Бил се бил напил с пунш... ДИрнициии... Дотам ли я докарахте, бе... "Punch drunk", е казал Тръмп. Не пиян от пунш, а пиян от удари. Това е босков термин, описващ ситуацията, когато те блъскат често в тиквата, без да те нокаутират, но достатъчно да почнеш да даваш фира.

stankow

Това, че някой е занемарил родния си български език, не го превръща автоматично англофон :)

Randall_Zwinge

Не, разбира се. Обаче моите познания по английски са такива, че на въпроса "Знаете ли английски?", отговарям с "Не.". Обаче, да не повярваш просто, има таквос едно нещо, като GOOGLE и там можеш да провериш всичко, вкл. и всякакви жаргоннни или специфични изрази, като този. За да преведеш нещо такова не се изисква да си филолог, а просто да не си идиот. С което, очевидно, ДИРниците не се справят. ДИРници, наясно ли сте, че след подобна простотия нямате право да триете никакви коментари, независимо колко тъпи или просташки са? Просто не сте на нивото на потребителите си, ако ще и нивото на потребителите ви да не е кой знае какво...

Ей , намерил КОЙ да дава оценка за степента на интелигентност ! Точно Тръмп трябва да мълчи по въпроса ! Дълбоко и вечно МЪЛЧАНИЕ !

според мен, Р. де Ниро не носи никаква отговорност и може да си плещи що му дойде на акъла. А за акъла му не може да съдим по еднообразния му типаж във филмите макар винаги добре изигран. Но пък защо да не можем- явно толкова му е таланта му, според акъла, един и същ типаж. Вж. Тръмп го може и милионер и президент. А за да стигнеш и до двете трябва интелект. Или у ваше село не мислите така.

Явно и познанията ти в киното са на първично ниво за да кажеш, че Де Ниро играе все еднакви типажи. Дерзай свещенна простота - бъдещето е твое.

ама ти наистина ли мислиш че трябва ум за да станеш актьор. Трябва памет че да помниш и повтаряш като папагал реплики. Освен това от вечно повтаряне на реплики губиш представата- те твои ли са или не и ги използваш по липса на лично родени умни мисли.

Абе... Тръмп може и да е простак, обаче и Дениро не пада по-долу. Тоя е силно, ама много силно надценен, на практика - посредствен актьор, който обикновено играе само себе си, което, всъщност, не е игра. Има един много точен критерии за качествата на човека - как носи намайтап. А в САЩ има едно ТВ предаване, забравих му името, в което карат известни личности да четат и коментират неприятни и направо обидни за тях туитове. Качествените хора гледат на това отвисоко и искрено се забавляват, като забявляват и зрителите. Дениро откачи от яд и взе да попържа като последен селски цървул от Коньовица. Също, както и в случая - на събитие, нямащо нищо общо с политиката, излезе и напсува президента. Не че президентът не си го заслужава, ама Дениро не осъзна, че слезе на 10 етажа под него. Отрепка, общо взето...

Punch drunk = замаян от бой (punch = удар с юмрук). Нивото на Дир.бг ме забавлява истински. Всеки ден - нови висоти.

Това ме забавлява неимоверно. Доживях да видя държава като САЩ да има същия проблем като в Източна Европа в края на 80те и през 90те. Отношенията "актьори" - "политици" да са на такова ниво. Хората са си хора навсякъде и поведението се определя от обстоятелствата.

леле майко цирковите артисти на мушката на филмовите. филмовите определено печелят рунда.

според мен, Р. де Ниро не носи никаква отговорност и може да си плещи що му дойде на акъла. А за акъла му не може да съдим по еднообразния му типаж във филмите макар винаги добре изигран. Но пък защо да не можем- явно толкова му е таланта му, според акъла, един и същ типаж

напротив, напротив- иска се типично американска гражданска доблест да кажеш откровено от висока обществена трибуна какво мислиш относно политиката на своите ръководството на страната си. и, забележете- актьорът критикува поведение, не личност, т.е. проявява много повече култура на изказа, отколкото лидерът-ужполитик, който директно отправя обиди към личността.

Randall_Zwinge

Те бяха заглушили думите, ама не му бяха скрили устата. "Fuck Trump!" - това каза денирчето. Та значи, според тебе "актьорът критикува поведение, не личност, т.е. проявява много повече култура на изказа". Ский, ся... Не анализирай повече културата на изказа! Или поне си трай, щото не ти се отдава!

"Човек който цял живот повтаря чужди мисли няма свои"-римска максима. Пример- Роберт де Ниро който съвсем се е филмирал и изрича членоразделно глупостите които извират от устата му без да мисли. Не чакайте от артисти високо айкю. Те са само популярни.

cheeseus

Абсолютно вярно. Хората масово се заблуждават, че щом някой актьор е изиграл добре някоя роля, то той/тя непременно притежава в реалния живот качествата на своя герой. Известността им като отражатели на чужди мисли/действия, създадени от писатели, сценаристи и режисьори, по никакъв начин не ги прави компетентни по каквито и да било въпроси, различни от тези на актьорската игра.

Ха-ха, Доналд дък се изказва за Робърт Де Ниро. Този е пълен идиот.

Така е, Тръмп е олигофрен, а и като включим, че е близнак и се върти днес така, утре иначе..., какво да говорим повече. Поведението му е повече от идиотско!

Само да не се обиждаме на зодии моля, но пък и не съм фен на Тъмп... то от зодиите не зависи особено. Ако можехме да слагаме хората в такива калъпи живота щеше да много по-лесен. Която и зодия да сте, съм сигурен, че има бая политическа или кавато и да е излагация ...

Де Ниро е подлога на онези от холивуд. Вие какво очаквате. Не че не е добър актьор, НО няма право на мнение. Каквото пише в сценария и в живота и в работата.

Всеки има право на мнение. Освен ако не живее в диктатура - другарю. А да даваш оценка на успели хора можеш само ако си на тяхното ниво, другото е дребнава злоба.

Няма такова нещо при сатанистите. А другарьо ще викаш на боклука дето те е направил.

Я тази издънка на случайна полюция пак изказва мнения. Недей бе. Не можеш. Майка ти още не знае кой е баща ти, а ти се напъваш мнение да изказваш.

Явно на себе си говориш. Че там другарите... гасят лампите и аре давай пък "тате ти" сигурно си пада по други татковци, ама не навсякъде е така.

Денирката се опитва да е скандален, за да поддържа интерес към себе си. Един актьор със залязваща кариера. Имаше силните си роли на гангстер и отрепка преди 20-30 години, но отдавна вече не се правят такива филми.

Отворко, колко филми на Де Ниро си гледал?! Този човек ще остане в историята само с гениални неща, за разлика от това недоразумение Тръмп!!! Анализатор? Не ти си анал - лизатор!

За съжаление принесохме този цирк и в БГ. Шутовете станаха царе ... да живее шута :(

Ха-ха! Punch drunk не се превежда "напил се с пунш".