Допускането на кучетата до леглата ни е полезно за нашето здраве

Присъствието на четириногите в спалнята е благоприятно, понеже ни носи чувство за сигурност и комфорт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах немски филм, щом жената се събличаше и огъзваше на колене, кучето се мяташе надървено и я чукаше..

Много "дами" правят и секс с кучетата, обучават ги да се дървят от миризмата на путката и после да ги онождат "кучешката".

Абсолютни глупости. Затова се казва куче, а не човек. Мястото му въобще не е в човешкото легло!

Съвета да не се приема буквално. Това е животно и има рискове. Трябва да се обезпаразитява редовно, че има доста страшни болести. Ще кажете, но то е домашно! Да, една муха да хапне и може да се зарази с паразити, които са опасни и за хората. Отделно има хора с алергии. Може да има емоционални ползи за някои хора от близостта с животни, но все пак, съвета да не се приема буквално.

магаренце в леглото да си ги хареса!

тва па за котките не е вярно..от 10 години спя с котка и без него немога , жената в началото мрънкаше , а сега го гуши по цяла нощ..единствено пречи на любовната игра , ама като си почне еването бега че се плаши :)

зависи от котката... бил съм събуждан от котка, която се е промъкнала под одеалото ми и в някакъв момент и писнало. хич не е приятно - прегърнат с предните лапи, ноктите извадени - за по добър захват - а с задните лапи рита и нанася колкото може поражения

То затова има разни хора, на които едното "дете" е куче, а сестра му - котка. Междувидово размножаване, сър ;-)

Който няма куче под ръка може да си легне с кон или магаре, според учените води до още по-голяма сигурност комфорт и удобство.

От 9г.спи при мен,не е много удобно,ритаме се по 100 пъти на вечер.НО,ако кучето ти спи при теб то те е избрало за най-сигорното нещо на света.Зато ва спи при теб!

Недоклатени идиоти са тези "Учени от "Канисиус колидж" в град Бъфало"!!!

С тези животни превърнахте децата ни в идиоти.

Добре е да е с договор (меморандом) защото може да те съди за сексуален тормоз. Или дръж архив с кореспонденция от последните 3 месеца, където обсъждате къде, кога и как...

Sm3hurk0

Случайно съм виждал какви мръсотии правят жените с кучетата.. :)))))

При много добра хигиена на кучето, и без да е под юргана, а отгоре в леглото, то носи много комфорт и спокойствие на стопанина. Има инстинкт да се допре плътно, и живее с ритъма на стопанина си. Гапрантира спокоен сън без хапчета. Не очаквам голямата част от хората да го разберат, и не е нужно. Всичко друго са измишльотини и предразсъдъци. НО, при идеална хигиена.

Купи си една UV лампа и ще видиш къде е пишал куч, без предразсъдъци. Няма начин животното да се дресира като човек, дори и да се държи примерно пред теб и да си мислиш противното, то си има природа която не подлежи на човешки предразсъдаци за хигиена и навици.

тези "експерти" и "учени" препъръчват и новата ваксина предполагам?

Кучетата опикават мястото, където спят по рефлекс за запазване на територията. Който кучелюб си мисли, че кучето му не пикало в леглото където го държи, е в голяма заблуда. Иначе са верни другари и добър спътник на човека, но трябва да обитават отделна територия.

как се отразява?

за кучките? Безпосно ли е да допускаме кучки в леглата си , независимо от това дали е платено или не?