Коментари - Джъстин Тимбърлейк се страхува, че с кариерата му е свършено | Лайф.dir.bg
назад

Джъстин Тимбърлейк се страхува, че с кариерата му е свършено

След като го хванаха да шофира в нетрезво състояние, картинката при певеца хич не е розова

Обратно в новината
| Редактор : Венемира Мачева

Коментари - Джъстин Тимбърлейк се страхува, че с кариерата му е свършено | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости пишете...Човека има милиони гледания в Ю-Тюб, има си талантът, соул-звученето, чат-пат и танцува на вече, леко дърти годинки, така че спрете да търсите сензации под формата на измишльотини!

Споко, Джъсти! Нашият високоорбитален интелектуалец и голяма медийна звезда Нойзи го хванаха за същото, той писа "в социалните мрежи" едно сълзливо-философско извинение как всеки греши, и след 3 дни пак си беше на свобода, и после не се яви в съда въпреки че беше призован. Големио патриотин Ангел Жамбазки (почти сте адаши с него) даже няма да разправям как успя да свали няколко промила до административно нарушение. Княгина Калина направи "буря в чаша вода", като се заби нафиркана в подпората - кариерата й си е топ. Заповядай у нас и немаш проблеми!

Не че нещо, но човека е на турне в момента, което ще продължи още 6 месеца та в момента едва ли мисли за някакво бъдещо турне с групата, което едва ли ще се случи

да дойде в България! тука колкото си по надрусан и пиян и колкото повече ора изтрепеш с колата докато караш надрусан и пия толкова по-голяма звезда си! Факт!

Има защо! Гледах клипче наскоро, от негов концерт и физиономията му беше потресаваща. Беше се надрусал доста сериозно, опулен на максимум...