Джеф Безос и Лорън Санчес живеят разделени

Бизнесменът и новата му любов изчакват да свършат преговорите около развода му

Обратно в новината

Коментари - Джеф Безос и Лорън Санчес живеят разделени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потвърждение на правилото, че зад всеки успешен мъж стои една жена. И след като този мъж стане успешен решава, че тази жена не му е достатъчна и се "влюбва" в някоя друга, която пък никога не би го погледнала, ако не е успешен.

Сухото, викам, кога ще разделят и него?

А защо в уикипедия пише, че Санчес е омъжена и се опитват да я изнудват с някаква предполагаема връзка с Безос?!

Що да не е омъжена? Па има и снимка с мъж (нейния?) и деца си. Па и да има изнудване явно не е без основание. Какво значение има всичко това?

Мъж с толкова пари не е за една жена!

Luna0102

А и с този външен вид, трябва да им даде възможност да отдъхнат и да съберат смелост до следващият път, затова колкото повече жени, толкова по-добре за всяка от тях.

Щом се разведе и се ожени за тази, ще си намери нова, по-млада и по-хубава любовница. Предполагам, обаче разликата ще е тази, че за разлика от дългогодишната му съпруга и партньор, Лорън Санчес няма да има нищо против мъжът й да има колкото си иска любовници, стига да може да ползва някаква част от авоарите му от позицията на официална съпруга и ще трябва да пази статуквото си от млади хиени със зъби и нокти.

по-точно 50% от авоарите му, и тази ще го закове... когато му дойде времето

Мъжете около 50-те полудяват. А жените през целия си живот полудяват по мъже с пари.

Старост-нерадост. Но като ги погледнете двамата на снимката, много си приличат - единият по природа си е такъв, другият е прибягнал(а) до помощ. И сигурно много го обича.

Жените пък полудяват около 40. А мъжете цял живот са болни на тема жени!

Тази на снимката има страхотна уста. Не мога да си представя какъв характер се крие зад такова лице. Нямам сравнение в животинския свят, ,за по нагледно сравнение. Но безцеремонна, егоистична, без скрупули, явно и много ловка , със заложби на артист.

Не разбрах хвали ли се или се оплаква, хаха

Luna0102

В такъв чаровник как да не се влюбиш. Сигурна съм, че 70 милиарда които ще му останат след развода изобщо не са повлияли на чувствата на Латинка.

след развода ще остане с 35, значи за санчес ще има 17.5