Джеф Безос се развежда след 25 години брак

Милиардерът продължава да смята брака си за успешен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми се мисли колко ще му струва

Никаква полза от такива новини!!! Ама никаква!! За съжаление пътищата ни с Джеф не се пресичат, така че дори няма минимален шанс да се срещнем случайно и той да се влюби лудо в мен от пръв поглед ;-((

Забил е нещо младо, то не е никакъв проблем при неговото състояние.

Трениран имате предвид

Плош колкото софия варна и бургас. По две.

Не вярвам, някаква далавера правят! Каква им е изгодата от развода, освен, че вече няма да са най-богатия човек на планетата? Ще станат двама от най-богатите, но каква им е изгодата? На хора като тях им е до болка ясно, че предвид финансовото им състояние, няма да могат да си намерят нова читава половинка.

Някоя 20-годишна се е явила на интервю за работа....

и на султана като му омръзнало да яде баклава, казал да му донесат боб...

Колко декара ?!?!

Малко са объркали журналята. 1619000 квадратни фута=около 150 декара, което пак си е много. А жена му като за 48 годишна изглежда добре. Или поне доста по-добре от половината ни миски.

Малко пари е благоденствие, много пари - проклятие!

...

За 25 години са си омръзнали и сега искат малко разнообразие. Все пак доста пари имат за харчене.

Да се разнообразява с която си иска. Малко биха му отказали (мъникенки, ангели на секретите на Виктория и филмови звизди, от лъскави по-лъскави), но жена която да се интересува от него като личност, а не от парите му, предвид парите му, трудно ще припари край него. И той отлично знае това.

Тоз намери най-бързия начин да загуби 50% от парите си :)

Разводът е край на брака, но не винаги е край на любовта. Може да продължат да живеят заедно. По взаимно съгласие делят всичко 50 на 50. Няма да плащат луди пари на адвокати и става дъвка за простаците и таблоидите.

Мечти...

Разводът е разваляне на юридическо споразумение. И причините да го правят кой знае какви са, едва ли са тези, които биха хрумнали на хора като нас, които живеем в съвсем различен свят от техния.

Има някаква финансова далавера в развода им, но ще се чуе след време.

Ако това е истина, най-богатото семейство в света - Безос - ще се нареди в ТОП 5 поотделно във "Форбс", така както са и фамилия Уолтън (собственици на "Уолмарт") с по 46 млрд. $ на човек. Вероятно хитрата лисица Безос прави този номер умишлено ?! Така на преден план излиза отново Бил Гейтс с 90 млрд. $. Има някаква "врътка" тука, но нека си гледаме в нашата паница, че сме за кашмер за пред света с мин. заплати по 250 евро !!

Умишлено се е женил –каза ти се. Сега умишлено се развежда. Евала.

Още един, който рядко е можел с жена си. Накрая съвсем е спрял да му става и развод. ТЯ: Скъпи, намерих кой да ме ..... най-накрая ТОЙ: Ще кажем, че бракът е бил успешен ТЯ: Ок ТОЙ: /брои пачки пари/ -

Глупости пишеш, не съм им адвокат, но са си направили "бедняците" 4 деца - достатъчно са им, с богатството си могат да имат каквото си поискат - не ги мисли тях !!!

И какво по-различно написах? Просто жената е била малко куртоазно примирена с това, че е на сухо преди да пристъпи към развод.

ами явно не всичко - това е нов опит да намерят това, което им липсва.

и богатите плачат

Е, чак пък да плачат! Набарали са по някое младо агнешко..

Могли са през всички тези 25 г. да го правят. Но на този не му е до секс, главата му 24/7 му е пълна с цифри

Е, като раздели парите с жена си вече няма да е на първо място по богатство, но пак ще е щастлив с някоя по-млада.

Той ще загуби повече, щото друга такава жена трудно ще си намери. ценностите са общи така или иначе.

Какви жени, какви 5 лв. тоя не е милиардер на яхта, а отрудено стресирано добиче-работохолик.

Този Безос е въздух под налягане. Балон.

балон е вашия плюшкин

Да бе, виж Баневи и Цветанов са модел за подражание на Мат'ряла!

Ха! Поръчах си същия часовнк от Амазон като на Безос на ръката!

убуу че ми казаха че нямаше да мога да спя

по-ме интересува валери божинов и нколета как са а може и ванко и васко ае проз съм като повечето българи ко ми говорите за разни ентелегентни хора

Абе кой знае кой ги е погнал, та "делят" активите на две и са спокойни. И да фалира едната половинка, другата си е ОК.

когато става въпрос за много пари, там няма място за емоции и любов. Било каквото било - оттук нататък ще са различни. Многото пари развращават, пардон, развалят.

Като забогатее мъжът - жената му става грозна и дебела, къщата му сатава малка и мръсна... Тоя случая не е баш същия, но е подобен. Човека го е хванала кризата на последната възраст... А ако не си християнин това е най-опасната спрямо близките ти възраст.

Е, когато разводът се прави от интелигентни хора обикновено няма място за драми.

Колко интелигентни? Щото аз познавам едни такива, той "на 60 с булка млада", както пееше НЛО, а тя не тръгна да реве по рамената на всички приятели. Децата се пръснаха в чужбина, за да не гледат обожаемия си баща да дундурка кака, малко по-голяма от тях. Без скандали, без истерики, но дали наистина няма драма? Какво им е отвътре, само те си знаят!

Търси ли нови секретарки?:-)

Макар да изглежда като 160 милиарда делено на две - не е толкова просто . Тази собственост не е в банкноти и разделянето ще е истинско “предизвикателство”. Но да не ги мислим , че независимо как изглеждат с тези активи и двамата ще си намерят нещо младо и хубаво , което да ги “обича”оттук нататък ( е не толкова колкото те са се обичали досега , ама нищо не е вечно)

По взаимно съгласие означава, че те са се разбрали за имотите помежду си. Не ги мисли, със сигурност и двамата могат да смятат по-добре от теб.

Трябва ли да ги мислим?

Ей така се работи и живее... а не като нас да се чудим как да си платим тока и интернета...

Джеф Безос е най-богатият човек в света. Състоянието му е изчислено на 160 милиарда долара. С ТЕЗИ 160 МИЛИАРДА бЕЗОС СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ ОЖЕНИ И ДА СЕ РАЗВЕДЕ ПОНЕ ОЩЕ 10-НА ПЪТИ БЕЗ ПРЕДБРАЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ И ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕ БОГАТ ЧОВЕК.

Бият го парите и сега ще лющи млада бреза. Бухала е свободен да си ходи, но е кеширал връзката. Люн-Люн

батка, амазон е това, което е толкова на безос колкото и на жена му - човекът го е казал не един и два пъти.