Дженифър Анистън на 50: Щастлива съм и без деца

Актрисата смята, че всеки човек може да бъде пълноценен и без наследници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много бездетни в този форум. Чак почвам да се притеснявам. Хора престрашете се и си родете или осиновете дете. Ако чакате да имате достатъчно пари, за да го отгледате този момент може никога да не дойде. Децата осмислят и запълват живота. Тяхното съществуване не значи, че те стават самоцел, но дават една по-голяма пълнота на съществуването.

Сама като кукувица! Това не е работа! Ни деца, мъжете я отритват...абе и това не е живот - да се чувстваш кух и ненужен като изсъхнало дърво!

Точно тя, едва ли се чувства куха и ненужна. Богата, красива, известна - със сигурност намира с какво да запълни ежедневието си и да бъде щастлива. За мен хора на които единственото им щастие е, че имат деца са далеч по-нещастни.

По-голяма глупост отдавна не бях чел. Да изграждаш едно невинно същество и заедно с него да преживяваш успехите и провалите на младостта. Не знам по-голямо щастие от това.

Всъщност нейното чувство на увереност не е случайно. Тя е красива, желана, богата. А обществото постоянно ни обяснява как, за да си щастлив трябва да си семеен с деца. И ето когато някой ни казва, че не е така, ние не се съгласяваме, макар че личния ни опит я оправдава. Например аз със семейна с дете, но не гледам на хората, които нямат като втора ръка. Също си мисля, че и без семейни живот щях да бъда щастлива. Сега където и да ида на интервю за работа ме питат колко деца имате и на колко години са. Например едва ли някой пита това някой мъж.

Това което казваш са пълни глупости!! Я си представи живота без детето си? Как би се чувствала като майка? Аз лично бих се чувствал празен! За детето си (а не за жена си) бих дал живота си! Най важното в този живот за живите организми е да се възпроизведат! Ако това не го направиш значи нищо не си направил а само си ял спал и ср..л!

Аз я разбирам напълно. Личното ми мнение е, че тя има някакъв проблем и затова няма деца, но просто не иска да го споделя това с целия свят. Не желае, явно и да осиновява чуждо дете. Това също го разбирам и оправдавам. Аз ако съм с жена, която не може да има деца бих си живял с нея до финала, ако я обичам истински, но никога не бих се съгласил да осиновим някакви чужди деца, които не са моя кръв. Получава се нещо като да си вземеш домашен любимец. Моят кум си взеха така едно момче, от едни студенти, дето не можели да го гледат. Като порасна и стана 150 килограма. Ген, това е положението. Ами ако има луди в рода си? Едно време не напразно питаха - имате ли в рода си хора с психични отклонения. Разберете, че някой неща се предават и по ДНК, не всичко е възпитание и материална възможност да му осигуриш бъдещето и да расте и живее добре. Чуждо дете не взимам за нищо на света. Ако не можем да имаме собствено, по-добре без

as you never found somebody to have them with!

Е, то какво друго да каже? Но факта, че го коментира изобщо, значи че й е проблем.

Който няма или не иска да има деца не е егоист! И децата не те правят пълноценен! Накрая всеки остава и умира сам.

Джен е страхотна , на 50 изглежда много по-добре от 30 годишни жени! Браво!

псевдо утеха за пред медиите на ялова и била с много мъже жена

Ялова? Нали знаете - С какъвто аршин съдиш, с такъв ще бъдеш съден! Да обиждаш и омаловажаваш някой по този начин, защото на тебе лично не ти се е случило е ... меко казано глупаво, да не говорим, че е и жестоко и обидно .... Има ли застраховани хора на този свят, аз мисля, че не :( нека бъдем по-добри с тези, които не приличат на нас ... поне за сега ....

Категорично я подкрепям в твърдението, че една жена може да е щастлива и без деца. Децата не са някакви трофеи, които, ако ги имаш, ставаш цялостен и щастлив, а ако ги нямаш - не ставаш за нищо. Но на мен лично ми е малко съмнително това нейно неописуемо щастие, защото, мине се не мине, и тя започва да се обяснява защо няма дете/деца и/или връзка. Щастието обича тишината, не излишни приказки и оправдания.

И ти си ялова, нали? Най-голямото щастие на света е детето и всеки, който твърди обратното или не е наред с главата или.... дрънка глупости, за да си избие комплексите.

Мне, не позна, имам две, много съм щастлива с тях, но бях щастлива и преди (без) тях. И хайде стига с тъпите сексистки епитети ЯЛОВА! А когато мъжът има проблем (много често срещано явлене), т.е. ТОЙ е ЯЛОВ... Какво правим?

Ама тя защо изобщо им дава обяснение на дървените философи, дето много знаят кое е правилно и кое не. Абе я си гледай живота, хората, които разсъждават на такива теми - кой щастлив и кой не - са по същество с махленски манталитет и могат да гледат само от камбанарията но собствения не особено богат на събития и преживявания живот. Затова издигат децата на пиедестал и ги използват за осмисляне на собственото си съществуване. Щото иначе нищо не остава. Това е гадно спрямо самите деца. Животът си е живот - един има деца, друг няма. И пак има живот.

Дава обяснение, защото е наясно, че пропуска нещо съществено. Само дето с това че се обяснява само затвърждава мнението на инакомислещите.

Luna0102

Нейна си работа има ли, няма ли деца. Колко и липсва това, че няма само тя си знае. Някои се примиряват, други почват да осиновяват цяла детска градина и задължително от друга раса. Многократно съм се чудила, що известните си вземат църни или азиатчета, а не бели деца.

щото не са тъпи фашисти като теб, а в последствие тези "църни деца" стават прекрасни хора, че често поемат и по стъпките на родителите си

И тя и Хелън Мирън са егоистки.

Най-голямата глупост е да си фрашкан с пари, но да нямаш дори едно дете. И то не защото не може да заченеш, а защото нямаш време за друго същество до теб! Че и се гордееш с това! Много куха лейка!

се гордее, явно има комплекс от това. На 50 е щастлива, на 70 да видим. И стига ни занимавайте с неща, които нямат отношение към живота на българите. Имат други задачи. Да спасяват народността.

Най-голямата глупост е да натрапваш твоите разбирания на другите. Всеки живее по начина, по който възприема живота си и не дължи никому обяснения.

изтърва влака, мила....

Сама себе си убеждава колко е щастлива! Само с филмови участия и трупане на пари и слава не става! Освен това, има хиляди деца, които се нуждаят от грижа, можеше да осинови! Чист егоизъм!

Крайно време е да се спре това грубо вмешателство в личния живот, особено по такива деликатни теми. Обикновено тази тема се коментира от хора, които имат деца, но са нещастни, защото децата са благословия, но не са гаранция за щастие. Аз дълги години се борех за дете и когато успях, хората които лицемерно ме съжаляваха започнаха да ме убеждават как трябва да го оставям на роднини да го гледат по-често и да си живея живота. Та си направих доста изводи от това...

Това че имаш деца не значи че не трябва да си живееш живота. Сериозно бъркаш понятията.

Четене на текст с разбиране се учи в началното училище.

Със сигурност и е мъчно ,че не е станала майка,но пък няма да се посипе с пепел и да жали.Животът продължава.Не всичко което поискаме ,бог ни го дава.

Със сигурност е така, но е права, че човек може да бъде пълноценен и без наследници. Като гледам, това че Джоли роди 3 и осинови 3, не й попречи да психяса. Развали си семейството и едва ли е много щастлива. Поне няма вид на щастлив човек. Децата са си деца, но нямаш ли вътрешен мир и не умееш ли да се радваш на живота, няма как да се чувстваш пълноценен и щастлив с или без деца.

Е, има и още време!

Е поне в казармата няма ли да ходиш?