Дженифър Анистън: Последните 2 години сериозно обмислях да се откажа от актьорството

Актрисата призна, че е имало моменти, в които е искала да обърне гръб на Холивуд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То па едно актьорство... Един сериал и няколко посредствени филма

Каката е на пазара ама май няма много кандидати. Защо ли?

Култова актриса. Доказа го в Приятели и сега в Сутрешното шоу.

Актьорството се отказа от теб преди много години. Крайно време е де му го върнеш.

Ти па си една актриса.....

Е, не е най-добрата в актьорската професия. Такива като нея леко комични актьори има и по-добри - Кристина Епългейт, например. Адам Сандлер също не е от най-талантливите в Холивуд. А какво ли може Джени да даде на милионите си последователи в инстаграм? Същото като Били Ейлиш - нищо съществено.

Милиони в банковата сметка! Канят я в супер бюджетни продукции! На 50+ години изглежда супер добре и като лице и като тяло! Води един качествен изпълнен с хубави и интересни преживявания живот! А тези под мен, които са коментирали са си купили лаптопче за 400 лв. и храчат по успешните недостижими хора :D

Трябваше да помислиш веднага след Приятели

Кака Джен е номер едно! На тези години с тази визия направо няма да и откаца. А ако се снима в филм за възрастни съм убеден, че ще е най-касовия филм за всички времена в жанра си. Дори 30 минурен само. Но тя никога не би падбала толкова ниско. Това е жена! Късмет и желая.

Правилно е решила. Да създаде семейство, има достатъчно средства. Да се радва на деца. Мъжете около 50 обикновено го правят

Тази пък кой я е излъгал, че става за актриса...

Абе не знам за актьорството ама това е "лелка" която с кеф бих спал :) Много добре изглежда , браво за труда дето полага за тая визия и тяло , на тази възраст.

Все още не мога да разбера хората, които я намират за красива или талантлива! Не отричам, че е поддържана и изглежда добре за годините си, но това е всичко! Да, успяла е, но наистина се чудя защо чак толкова я превьзнасят! Има много по-красиви и много, ама много по-красиви актриси от нея! Защо все около тази се шуми и защо все я навират в очите на хората и с повод и без?! Поне да беше направила нещо смислено за обществото! Много популярни личности се опитват да допринесат за различни каузи и аз уважавам това! Кой се бори за природата, кой за мир, кой за децата от изостаналите страни, кой за мечките и т.н. Докато тя като че ли напоследьк е известна с това, че е известна! И ролите са й такива, все вьздух под налягане! Няма нито една смислена роля в сериозен филм!

Имаше една статия наскоро - как флиртуват жените. Снимката и съвпада с профила на флиртуваща жена, наведена глава, палав поглед и усмивка. С кого ли флиртува?

Това "Приятели" беше такава малоумна тъпотия! И таз е всичко друго, но не и красива.... Ако си пусне мустаци няма да и личи че е жена. Дайте нещо за Малката !!!

Ако потрябва, ще ти отпуснем още две и не се колебай! Има защо!

Трябваше да се откажеш преди 20 години, но и сега става

С камерата, разбира се! :-)