Коментари - Дженифър Анистън призна, че разводът на родителите ѝ пречи на отношенията ѝ с мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За много хора, примерно аспита и не само, просто е по-здравословно да са сами, а не в някаква токсична връзка. Аз също имам доста тежка форма на фобия от обвързване, която както се оказва, с правилните мерки все пак може да бъде преодоляна. И при мен нещата също тръгват от детството - не развод на родители, макар че майка ми доста пъти е тръгвала да се развежда, просто защото колкото и да се обичаха и разбираха с баща ми, си имаха критични различия. При тях основният проблем е бил, че не бяха добри приятели, просто са доста различни като хора. Последните 15-тина години от брака си живееха практически отделно - баща ми основно на вилата, където докторите го изритаха, при това не заради майка ми, тогава основен стрес съм била аз (кво искаш, див пубер), Чичовото, стреса у работата, една черна серия от смъртни случаи с негови близки, включително по-малкият му брат и прочие. При един близък приятел също с фобия от обвързване нещата вероятно тръгват от това, че техните много време не се развеждат, чакат го да порасне и криво-ляво се търпят. Когато най-накрая се разведоха, майка му и баща му си станаха първи приятели, точно защото вече не им се налага да делят територия, пари, грижи за близки и т.н. Като си се нагледал как ваште зорлем се търпят, докато те чакат да пораснеш, е как да искаш да се обвързваш?

Помагам на деца в риск, особено на такива, на които родителите са разведени. Предлагам социална, психологична и материална подкрепа. Адрес София ж-к ......... тел. за връзка......0888.........

Прекрасна! Всички от "Приятели" са добри хора, защото са приятели и в живота - няма завист и съперничество. А отношенията с бившите й съпрузи още веднъж показват колко стойностен човек е Джен. Стана ми много мъчно, когато прочетох, че е искала деца, но не е могла да забременее, а в пресата са излизали какви ли не небивалици. Сигурно й е било още по-тежко, когато нарцистичната скрипя Джоли взе да ги бълва на конвейр.

Някога в интервютата се обясняваше, че кариерата е на първо място и не и е до деца и това докато беше женена за Пит. Като се овапцаха нещата, може и да е искала, за да го задържи, ама след дъжд качулка. Мрънкало е Анистън, колкото и да ми е симпатична. А на Джоли още при първата бременност и казват, че ще е трудна и следваща е била непрепоръчително, но тя рискува дори с близнаци.

Добра актриса и хубава жена. Просто трябва да каже, че сега е станала фригидна, а не да си търси управдание, развода на родителите и?!

правилно е да се пише "оправдание" с "о". Грамотността е задължителна за културния човек.

Отношенията с мъжете обаче, хич не ѝ пречат на сношенията...