17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много си е добре Анистън. IQ-то и е над 170.

Толкова ли много зарязани и самотни дами има?

peshoa

Само дето е малко нечестно към другите на снимката...все пак успеха им е взаимен, не само неин...

На мен тя изобщо не ми харесва-Изглежда ми малко глуповато както и сапунките в които се снима- Вероятно това се харесва на повечето хора- Известен факт е че само 25% от хората имат по висок коефициент на интелигентност-Не ме очудва, че се харесва- Всъщност лансирайки я нея те ни показват какви трябва да бъдем и ние- Не мерси имам други критерий - Сапунките са чалгата в киното-

браво, Ана, но имаш 14 /четиринадесет/ грешки, без да броим критериЙте - "лошо, Седларов, лошо", Очудващо е, все пак, как така не ти харесва Джен??????

Мерси бабо !!!!!!!! Много мило от твоя страна- Не ползвам български език от 20 години-Логично е да ми куцата запетайките ---- Жива и здрава бабо- Ти напиши повече от 2 изречения да видиме колко грешки ---- не може да направиш-

"Не ползвам български.." Seriously?

по-добре не бих го написала...Нямаш никакви грешки...В нета запетайките са последна грижа...Да се видят тези, дето пишат ядЪТ спЪТ крадЪТ....Положението е страшно... Поздрави от мен, Ана:-)

Ма кат са 80% "гении" по "социалните медии", що да не "счупи" и "детронира".

й харесват...не разбирам...По-скоро я лансират...но защо?

Това се случи преди два дни! Дир, няма що, голяма новина...

Меган е черна.

Анистън е една от малкото супер симпатични и положителни звезди от холивуд , добре я изтреля сериала приятели + добре се справя с разни други нейн тип ролички. Супер лачезарна и мноооооооого добре изглеждаща за годините си.

Така е. Гръцките баби се грижат за себе си.

Нищо бабешко не виждам. Ако не й знаеш възрастта, няма да й дадеш повече от 30. Ама злобата е голямо нещо.