Дженифър Лопес и Бен Афлек сравниха общите им снимки от "преди" и "след"

И двамата се пошегуваха, че гледайки старите фотоси, получават посттравматично стресово разстройство

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Лопес и Бен Афлек сравниха общите им снимки от "преди" и "след" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красавец

Обаче гледайте как пеньоарните лели от панелките, които на 35 приличат на баби, са набили минуси на първия ми коментар. Женската злоба е голямо нещо, ей.

Прав си братле, няма в Европа по некрасиви жени от българките. С тези огромни носове, като немски овчарки са. А на българските мъже - уважение! Не е лесно да си звероукротител..

Така е прав си - пълен зверилник е. Но пък гледай позитивно на ситуацията нашите носове и запуснатост отклоняват внимането от вашата андрогенна алопеция, нисък ръст и не особено добра физика като цяло. Сега оставяме настрана единии като Лазар Ангелов, в прайм тайма му , когато беше подпомогнат със зоб. Затова трябва да има баланс, иначе генът на българският мъж ще изчезне в историята на еволюцията. Щото ако красивите, високи ,мадами ,с прави носове и малки дупета, като Дженифъл Лопес, трябва да избират между български юнаци и такива като Момоа или долф лундгрен или Крис Хемсуърт, да речем, нямаме никакъв шанс като нация да просъществуваме. Упсс чакайте бе Дженифър май не е попада в критериите за висока мама, с малък нос и с малко дупе, поне не преди грима и филтрите. Затова си я заменете със София Вергарав примера..:))))

Отосно първия ти коментар. Кака Джени не се отличава по нищо от средностатистическа пеньоарна леля когато не е преп-ната за рекламни снимки . Виж я в нормалната ѝ ежедневна визия. Скролни надолу по тая статия на излизане от фитнеса и сравни с мадамите, които излизат от наще финеси, дори дъртите лелки. https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/celebrity-photos/jennifer-lopez-drops-fbomb-at-paparazzi-after-shes-locked-out-of-gym/news-story/b5ddb30908b5a36258157d7c849adcbd

Дженито пак заголило дебели, мазни баджаци.

На откриването на фестивала "Рожен", водещата каза пророчески думи: Когато мъж види жена, трябва да му се иска да я изяде....не да я нахрани!

На жена и казват- тоя на първата снимка - THEN , е на 40.. Копирай целия линк. https://cinemascrotum.wordpress.com/2011/04/27/%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80-5-%D1%81-%D1%88%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D1%80/ А тоя на втората снимка - NOW, малко по надолу, е на 20 години. Кое избираш ???

И двамата са успешни артисти и личносхи. С удоволствие гледам филмите на вече режисьора Бен Афлек, където има запазено място за приятелят му Мат Деймън. Вчера се насладих на играта им във филма, как Nike се бори за невероятния Майкъл Джордан да им стане рекламно лице.

позоьоли които трябва вечно да се показват..

Тоз младеж има едни любими обувки явно. Правилно. :)))

Общите им снимки? Чии снимки ? Нещо за възвратни местоимения не учите ли в този университет?

Бен е уцелил не шестица, а не знам какво с такава жена. Богиня. Дай Боже всекиму!

е и Бенджи не е за изхвърляне, става си