17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен пък ми харесват

Едно към едно с нашите курвета. И те са най щастливи до следващия глупак след 2 месеца.

Бен, хвани си нещо по-младо, 30-32, с тия изтъркани бабишкери доникъде си.

...вече няколко пъти го е казвала.............

да е щастлива, щом го твърди. Ама що се обяснява на целия свят? Ако човек е щастлив, това му е достатъчно, той пърха от радост, нищо друго не му трябва. Ама като гледам снимките нито тя, нито Афлек да изглеждат супер щастливи.

Сигурно постоянно и засажда бор, в задния двор. Абе градинар човека. Градинарството носи щастие и удовлетворение.

Голям го вади Бен. Голям майстор на голям тезгях работи.

то ако беше така, нямаше нужда да го афишира постоянно, просто щеше да се наслаждава на живота

Бен изглежда малко уморен..

тази жена наистина има някакъв психичен проблем да се доказва..а я харесвах

Ами кво искате да каже бре, след сичките тея циркове по медеиите ."Бааа маамуу - тоя михлюзин вече взе да ми лази по нервите с овчата си фасада "ли?:)

1. Щастието, казват, обича тишината. 2. Една жена не може да е щастлива с мъж, който не е щастлив с нея. 3. На мъжете, които не са щастливи им личи. 4. Щастливите мъже не изглеждат като Бен. => Дженифърто Лопез лъже като дърта циганка

Бен не изглежда щастлив до нито една жена. Проблемът му не е в жените,а в неговото задчерепно устройство. Треба първо да успее да е щастлив със себе си... Предишната го задушавала била, та той за тва се пропил и се въргалял по цял ден на дивана...Тая сегашната да видим как ще го изтормози..

Аз може и да съм смотана, но какво има зад черепа на Бен? Ако имаш предвид мозъка, той се намира вътре в черепа, а не зад него. => първо трябва да се научиш да се ориентираш в пространството и после в поведениено на хората и мъжете като цяло. А мъжът, ако е щастлив със себе си, няма нужда от жена, но има мъже, които имат нужда да са щастливи с жена.

Много добре се ориентирам аз, ама ти явно си толкова оплетена в някви клишета, подхранвани от самозбалудата ти за вездесъщност, че дори не осъзнаваш, че не си смотана, а просто преливаш някви мисли от пусто в празно.

Сефте чувам за клишета, подхранвани от самозаблуда за вездесъщност?! Как се подхранват клишета, изобщо и то от самозаблуди? Можеш да подхраниш самозаблуда с клишета, но не и обратното. Казах ти, че не си в час с ориентацията.

Както каза Андреа за Политолога "He do me happy." :))))

Има нещо сбъркано в превода според мен: "Детски глас каза: "Момчета, успях. Намерих човека, който ме прави най-щастливата, която някога съм бил."....." :-))))))))))

Вероятно си къркат двамата, като пернишка двойка.

Аз па ср*ах тая сутрин, също изпитах щастие и искам веднага дирниците да ми турят една статийка по случая!

Най-после се успокоих след тази новина !!!

Горкия Бен не му е лесно с тая..................

И как разбра?

Не гледаш ли как го е заклещила?