Дженифър Лопес с още един приз "Икона", този път на наградите "People's Choice"

Тя ще бъде почетена с отличието за знаковите си изяви на сцената и екрана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая е ужас некакъв....

Е чак пък. То че трябва да се плюе по всичко и всички, ясно, ама айде малко по-обективни да бъдем. На 50 години повечето жени могат да си мечтаят само така да изглеждат.

Дали ще усъмнем някой ден без никаква новина за тази досадна самовлюбена латина!?!

К'ви 50, виждам 30-годишни мастодонти масово около себе си! Отпуснати млади момичета, затлъстели тийнейджърки.... А Джен си е ослепителна!

Тая късокрака дебелана само от консервата кутия не е изскочила. Толкова вече додея на хората че няма повече накъде. Също като дебелото Бионсе, което писна на драгите зрители адски. Сега пък тази. И как не се усеща че е писнало, ни знам. Зор за изяви и да се показва. Амбиция

Поне от 15 години Дженито е изтъркана, немодерна и скучна.

"ИКОНА" + Дженифър Лопес ми извиква асоциации от 90-те, когато бяха на мода по сергиите едни гипсови фигурки "г з с уши"

Ако не е тя, ще е някоя друга.

Пропуснали са да добавят ДЕБЕЛОГЪЗА.

сигурно си некакъв затлъстел коруконджол и ти, ама ийде, скрила си се

Моля, като определяте и критикувате невъздържано и подигравателно световни звезди, помислете си, защо ли те имат такива големи успехи, пълнят стадиони, наемат ги за частни партита за милионери! Явно само вашият така висок и изискан вкус не могат да задоволят. Дженифър Лопес е уникална като жена и артист, вярно, че е много комерсиална, но никога не се е правила на това, което не е е!!! Невероятна е и с това, че сама си и пробила път,с талант и труд, въпреки латинското име, лице и телосложение!!! Тя разби много стереотипи преди около 20 години. Супер си, Дженифър!!!