Дженифър Лорънс се сгоди

Актрисата и Кук Марони са заедно от близо година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тази като е без грим прилича на човек...

Много е зле горката. Хич не я бива за актриса.

Много скучна и безлична актриса. Изобщо не ми е приятно да гледам филм с нея.

Seaseal

Супер! Дали ще има нови филмчета за възрастни?

Тая каква палавница е. Всичко прави с максимална отдаденост. Задръжки няма. Блазя му на тоя.

Аз чета друго, цитирам: "Холивудската звезда призна, че рядко има сексуални отношения, защото се страхува от бактерии и болести, предавани по полов път." „Може би говоря повече за секс, но когато дойде време за действие, не правя нищо. Страхувам се от болести и за това преди да правя секс, изпращам партньора си на медицински преглед“ Дженифър също така не прави секс за една нощ. „В момента нямам връзка и заявявам открито, че не съм правила секс от много време. Това е особено трудно в днешно време. Бих искала да намеря някого скоро и да имам щастлива връзка с него“, каза носителката на „Оскар“, която доскоро имаше връзка със значително по-възрастния от нея режисьор Дарън Аронофски.

Типични приказки на една жена минала през леглото на не един режисьор, продуцент и тн. Дженифър Лорънс е една от най-големите "компаньонки" в Холивуд, достигаща бройките на Анджелина Джоли и Камеран Диаз. И нека не забравяме снимките, които изтекоха от личния ѝ телефон, снимки на които тя изобщо не прилича на въздържателка.

Може и така да е. Компенсира невзрачната си външност със сексуална разкрепостеност.

Холивудската звезда призна, че рядко има сексуални отношения, защото се страхува от бактерии и болести, предавани по полов път. Може би говоря повече за секс, но когато дойде време за действие, не правя нищо. Страхувам се от болести и за това преди да правя секс, изпращам партньора си на медицински преглед, разкри 27-годишната красавица. Дженифър също така не прави секс за една нощ. В момента нямам връзка и заявявам открито, че не съм правила секс от много време. Това е особено трудно в днешно време. Бих искала да намеря някого скоро и да имам щастлива връзка с него, каза носителката на Оскар, която доскоро имаше връзка със значително по-възрастния от нея режисьор Дарън Аронофски. Прочети още : https://www.actualno.com/showbusiness/djenifyr-loryns-ne-e-goljam-fen-na-seksa-news_663790.html © Actualno.com

Кво да я мисля тая, червива е с пари.