Джеръми Айрънс ще вдъхне живот на малкия екран на още един герой на Дюма

Легендарният британски актьор ще изиграе абат Фариа в нова адаптация на "Граф Монте Кристо"

Обратно в новината

Коментари - Джеръми Айрънс ще вдъхне живот на малкия екран на още един герой на Дюма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че не са направили абата църен или още по-лошо - Едмонд Дантес да стане Едмонда!Скоро гледах по History Channel филм за Александър Велики и го бяха избрали актьора като индиец - с черна коса и тъмни очи?!?!Те Ахил и Зевс ги направиха църни, Цезар и Клеопатра също!На дека отива този свят?!

С фантастики и измишльотини!

Гледам как се подменя историята. Уж е изкуство, уж е свободна интерпретация и гледаш и ти е интересно. Дали някоя манга версия, дали чиста пропаганда но имаш някаква база и виждаш фалша. Но едно дете и не толкова дете вижда и Знае. Пиратите са лъскави и се бият в стил нинджа, самурайски мечове, измислици от всякакъв вид и го вярват. За тях историята вече е нинджи биещи се в океана за чудотворни плодове Брад Пит с една група въоръжени с една бухалка освободи Европа от нацизма и уби Хитлер. И още и още и още... Мургави красавици и направо черни основно в кралският английски двор от преди няколко века са основни действащи лица в заговорите ... Да, свободна интерпретация и изкуство но за мнозина това вече е историята

Като новия филм за тримата мускетари. Всеки от добрите се бие с по 5-6 човека... След боя с гвардейците направо го спрях.

Великолепен актьор, от златното британско поколение. Сигурен съм, че това ще е най-добрият абат Фариа до момента.