17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На третата снимка ...помислих че е седнала да кендза

Латиното си е латино .Големи баджаци и гъз въпреки режимите. Не могат да станат финни като Памела Андерсън ако ще 100 пъти да се снимат с бански. сори бутовете пак са и голели но сега е модерно накои мъже си подат по каросерия

Как сексапилът на Джей Ло се вписва в Стамбулската конвенция?!

Не искам да съм злобна но не мога да се въздържа Ако имам такъв як бут. Който въобще не е уформен и фин а по скоро тлъст. Не бих се снимала така дръзко във фотосисия . Сигурно аз имам високи изисквания. Поправете ме ако бъркам.

!!

Ще ме уморите харесва ли ви наистина мощен задник с бут не съм злобна реалистка съм. Харесвам малки стегнати мъжки дупета. Като видя жена с голям гъз не ми харесва.

Всичко е наред . Просто жените и мъжете харесваме различни неща. Нормално е. Поне вече няма да се притеснявом ако дупето ми е леко дебело. Явно вече е модерно.

Бъркаш, поправям те

На мен ми е неприятна защотоэвиждам баджак.не е кхасива. Баджака е дебел.

Да, генът е ген и няма бягане от даденото ни телосложение, но жената е със супер стегнато и тренирано тяло и това не може да ѝ се отрече и наистина има вроден сексапил. Слаба, но отпусната и с кравешки поглед, и гумени цици ... по-добре ли ви се струва?

Яко си проста

Оформен се пише! Не уформен!

На Джей Ло ми е лесно да и откажа. На Сийчето от вх Б, ет. 4 /квартала нема да го споделя/ ми е невъзможно.

Дърта баракуда и фотошоп. Жена прескочи ли 41-2 нищо хубаво не остава. Ония вълк Мадона го рекламират на 60+, технологии и страшно глупави консуматори това е истината.

Хах , шегувкаш се ?

То гъз , то шкембе , и това било "сексапил" ? Ебати пародията :)))

Казаха мъжете с малки полови органи...

Да не би да търсят друга двойка за четворка?

Ясно е, че си злобна. Със сигурност си и много грозна.

Много гъз и една подмишница, ако е сексапил........Не благодаря....Ще се въздържа.... !

kufte s kraka ,ama chak sexapil.

a zashto ne komentirash :yako si prosta:,kolko pravilen e tozi izraz.

Екстра е жената,много е готина!Не элобейте :)

Не знам как си Уформена, ама си много неграмотна. Ако формите са ти като изказа ти.........

Четеното на коментарите е далеч по-забавно от самата статия! Много е развеселяващо как хората плюят по други, на които както се казваше в един "виден" формат "и на малкия пръст не могат да се намажат" :D но, сигурно така се успокояват! Абе като цяло - смях!

много си забавен и ти. въпросната дама от статията не може да намаже и на малкия пръст на стотици милиони хора по планетата , при това тотално неизвестни . ако парите са ти критерий за успех , сигурно азис ти е идол

Много му е зор на някой да "намаже" с дебелогъзо гюбре. Иначе нали и то си има фенове, основно в циганските махали и след босфорския Ориент, лошо няма. От друга страна внася "щастие" в умовете на дебелогъзките и им вдига самочуствието, нищо, че е без покритие.

Екстра си е момата, не че я знам кое е, ло каква си Има излъчване на с.кс, и страхотни форми Мен пък не ме кефят кльощави мадами

Не, всъщност Азис не ми е идол, но това не ми пречи да му се възхищавам толкова, колкото на Лопес! Защото, уважаеми/а ККК, не парите, а трудът са ми критерият за успех. ТРУДЪТ!!! (За справка- в тълковния речник). Достоен за уважение е всеки човек, започнал от нищото и постигнал всичко! Само че у нас на мода е обратното - да ти се даде всичко, пък докъдето стигне! В това време ще си пишем за това колко голям е задника на ДжейЛо и колко всъщност й е зле! :)

Така говорят само озлобени мъже, които не правят кекс, защото жените не ги поглеждат.

Не казвам, че е грозна, ама че пърдялника е голям - голям си е!

Да, може да е много успяла, но това не ни пречи да изказваме личното си мнение за визията и нали? Ти може да я харесваш, аз не! Дебелогъза и с твърде обикновена физиономия на лелка още от младини. Въобще не се вписва в дефиницията ми за сексапил.

Не е и нужно да се вписва във ВАШАТА (понеже не се познаваме) дефиниция за сексапил.. Все има в чия да се впише (да, определено в моята). Но, съвсем правилно сте констатирали - хора разни, идеали разни! :)))

Дай боже повече стегнати жени като нея, няма значение слаби или дебели!