17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неутрално най- добре да го нарече “то”.

Така е. Дупето няма пол.

Радвам се, че колкото повече ни натрапват и навират в очите тази изродщина, толкова повече българинът осъзнава изконните ценности на това, че има само два пола и те да са мъжки и женски. Точка. От известно време съм даже хомофоб, не са му пречили преди, отвращават ме сега. Именно заради това натрапване и парадиране. Безполовите даже не е гнус да ги коментирам.

Това е проблема пред съвременното западно либерално общество. Това след 15-20 г ще дойде и по нашите ширини. Защото България се движи по същия коловоз с 15-20 г закъснение .

ей, и таз полудя! "52-годишната певица беше аплодирана от феновете, когато нарече тийнейджърката "моят любим дуетен партньор" и преди песента представи Ема, използвайки местоимението "те". Нека да обясни, ако може, как едно 14-годишно момиче може да е полово неутрално, каквото и да се крие зад тази глупост. Значи, тау патка се обръща към собственото си дете с "те". Ами приказката за лудия и баницата, това е! Вместо хората да мислчт с главите си, сляпо подражават на всеки втори глупак

И тая пжлудя-що не се представя тя като Дженьо Лопеса, а забърква детето, амон от простакеси дато знаят само да въртят гъза

Света се пълни с изроди.

Има Господ, малоумници! Такива отвращения вършите, засрамете се!

По скоро я учи на занаята. Как да намира по лесно интереса на хората и да е в крак с модата. Сега в Сащ е модерно да си полово неопределен.

Абе глупаци, тя нарича "те" двете деца заедно, не само едното. Някой журналя е решил да си измисли сензация и вие му се вързахте.

Напротив, местоимението те/тях за 3 л., мн.ч. вече се използва и за 3 л. ед.ч. за т.нар. половофлуидни, небинарни и т.н. хора. Тази промяна е част от т.нар. половонеутрален език, който налагат на запад.

Аз се чувствам на 17 години-непълнолетен. Искам всички да ме третират като такъв. Включително и съда.

От днес се самоопределям на ваш всемогъщ господар! Ще се обръщате към мен с - Ваще Свитейшество!

Никога не е било проблем всеки да се мисли или чувства като какъвто си иска. Проблем е, когато започне да изисква от останалите да се държат с него като такъв какъвто не е.

Първото което ми хрумна, беше "Нещото" от семейство Адамс.

Ужас

Сатаната победи и превзе този свят, за съжаление доброто и нормалността изгубиха битката.

Временно е. Бог държи нещата под контрол и Неговите думи не се връщат празни. Тези неща трябва да се случат. Дяволът и неговото царство имат своя шанс и време да лъжат и съблазняват. Но Иисус вече го победи. И отвори вратата. Докато дишаме има надежда да тръгнем по- тесния път.

ужас, тея хора там в тся клоака тотално изперкаха

Ако бях на такъв концерт и я чуя да говори така, директно излизам. Аман от джендърска пропаганда. Продали са си душите. Тея живеят по-зле от обикновените хора, умовете са им промити.

Аз общо взето съм толерантен човек. Даже бих определил себе повече като либерален отколкото консервативен. Нямам нищо против всички тези хора. Имам против обаче парадирането с това, показността, и едва ли не рекламата на определения човек. Гей парадите например. Какъв е смисъла от тях. Какво искат да покажат. Че в обществото има гейове. Ами ние го знаем това. Имало е , и винаги ще има. А може би целта е да ни се покаже, че ние, останалите хора сме ненормалните, изостаналите и затворените ?

За теб гейовете може да са нещо нормално, но за много хора не са и затова са и гей парадите. За да променят мисленето на хората и да свикнат с това че има хомоселскуални. Това е като да се чудиш защо се набляга на правата на жените, защо е “Me too” и тн. Понякога наистина е прекалено, но само така най-бързо се променя възгледа на хората за нещата

"Парад" от "парадиране" ли произлиза?

"За да променят мисленето на хората и да свикнат с това че има хомоселскуални." Логиката Ви е "убийствена". А не мислите ли, че това нагло парадиране може да отврати още повече хората?

Това е Съдбата на децата на Световно елините майки - в сянката на камплексите.

Тази е заета повече да се грижи за г.за си отколкото за детето си

Не , просто, ако не е ок със заръките на Илюминати е мъртва .Все пак те я направиха известна.Не фалшивото ѝ грачене

Твърде голям гъз за толкова малко мозък.

И не само,а са направили и семействата си залог на сатанистите.Не напразно мъжете им не издържаха и ги напуснаха...

Един застаряващ вампир и се ще да изпъква пред детето си. Грозен комплекс на самоповярвала си дзевзда, унижаваща дори и децата си в името на ЛГБТ ѝ фен маса.

как така хем дъщеря, хем полово неутрална?

Абе, дали е неутрално ще стане ясно скоро, ама какви са тези обръщения те, защо е множественото число. Ако толкова не знае тя ли е, той ли е, да му казва то, даже по-добре това, мене ако питаш иначе голяма тежест му се придава на неутралното нещо. Пример, ти мислиш така, но е важно как те мислят, веднага мнението на те подсъзнателно е мнението на множеството, а ти понеже не си разнополюсен не си важен. Ще се радвам от Оскфорд и компания да ги забранят тия измислени обръщения.

Под "те" (they) е имала предвид децата си близнаци, че се радва да пее с тях, в случая с момиченцето. А някой пишман-преводач е разбрал нещо коренно различно и е сътворил цяла история-сензация. Почти съм убедена, че ако изровя клипа и чуя репликите в оригинал, няма да има нищо общо с казаното в статията. За полово-неутрален човек се използва "то" (it).

Гнусна работа.

Тия полово неутралните как се размножават????

Не се размножават, това е идеята на новия световен ред,били сме много на планетата

тогава не може да бъде представяна като дъщеря..а като шшъъъ ей..

И тази изкукурига

Новият пренареден Световен Ред

На тех бая че им го отперат

Рекламно лице на извратените. Такива като нея ги използват за такива цели.

Така е заповядано на гнусната мангуста. Тя е просто пионка...

Аси изчанчаната пача. На нея палачинката и разтеглена от мекс, ама детето и момиче ама полово неутрално. За психото.

не го очаквах това , полово неутрално......

Ми с тия мустаци....

Тия джендър идеологии превзеха света. И най-тъжното е, че ще става все по-зле. Още малко сигурно ще разрешат официално да си джендър и да има сватба между джендъри...

Ти чакай да не го направят задължително...

Съвсем скоро ако не си джендър,ще си в концлагер на сапун.Ако обаче се откажеш от половите си органи и станеш безполово същество,неможещо да се размножава,може и да отървеш кожата.Или си евреин от високите касти.В което се съмнявам.Нов световен ред,сър

Мама е полово активна и за двете! И вече няма нужда да се грижи за задника си - той е достатъчно голям да се грижи сам за себе си.

Извратеняци!

Първородната или трябва да участва в мимикрията, или я чака съдбата на Уитни Хюстън, Принс и т. н. Джолито вече изигра номера успешно, нейното вече е на 16 и има право да продължи като момиче.

Почвам да си мисля. че Монсанто пръска вече наред с някакви тежки химикали.

Тия си ебаха майката окончателно!

Това грозно момиче (прилича на грозния си баща) явно е нещастно, и се чувства доста неудобно до майка си (много по-хубава от нея). И решило да се осъзнае и ориентира като безполова личност...тоест клони към лесбийка, от мъжки стил. Жалко... А Джей Ло просто използва този факт за реклама, все пак лоша реклама няма както казват.

първо като момичнеце с дълга коса, имаше нещо от излъчването на Лопес...да прилича на Марк Антъни но ича и от нея нещо но ямно ще клони към момче...объркам и съзнанието

Още една звездна кукундела е в крак с джендър модата. Да не знае какво е родила...

Тази винаги ми е приличала на здрава работлива лека, що се прави на модерна и тя

Щом не я е представила като робот, значи нещата още не са чак толкова зле.

Какво ли не правят артистите, за да се направят "модерни". Част от бизнеса е. Лошото е, че се промиват мозъците на младото поколение.

Става въпрос за пари, не за артистичност

" Те" !? Защото са няколко демона ли? Знаех, че това време ще дойде, ама наивно се надявах да не е скоро. Към всички джендър толерантни: Има само два пола, отворковци.

Да попитаме Кирчо простото,и Кокорчо обратното......на тях от където и да им дойде е дюшеш.....поемат го от всеки.......с пари.......

Може да са направо легион ... :(

Мен ми е интересно дали вкъщи пак така се обръща към нея.

като ше се обръща ще е "you", така че отговорът е "не".

WTF?

Ами нормално ако децата на Ема са били също в залата.