17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано не е забравил да изброи многобройните престъпления на новия национален герой на Америка.

Тия двете печки са страшни расисти!

И за какво? Има видео, полицаите са арестувани, обвинени в убийство 2ра степен. Рискуват затвор до 70тата си годишнина.

Че Флойд е бил криминален никой вече не споменава.

сеа остава и църквата да го обяви за светец...

Пази Боже

Всичките черни ще се изпокъсат да даряват за Флойд. Ама никой от тях не е дал и цент за убит бял от черен! Няма такова лицемерие. А до един са богати заради белите!

Тея па. Нали са богати заради белите бе. Техните събратя дали са дали общо и долар. КАто ги гледам как пазаруват от магазините, така е и с музиката.

Отново евреи, чернилки и педераси съсипват реда и държавността.

ГУЛАГ и Белене....работиш и всички мисли ти минават.....педерастия,разврат,черни, цигани,безделници,нахалници,с претенции, курви,наркомании и т.н.....ах ах мъкааа

Уайт ляйф медърс

White life matters too!!!

Трябва да хванат тоя маймуняк и да докарат един африкански слон да му пукне задника. И после да го пуснат да бяга ОБРАТНО към Африка с РАЗПРАН гъъз както бягаше Осман Ага през 1865 г.

хаха Тръмпи дасе поучи от Бойко и прокуратура и данъчни да погват Джей Зи като по поръчка - направо дакомандироват каскета при Тръмп и да запуква всички които не са с него и имат пара за присвояване що арести ше има що нещо бас ще се намери нещо нечисто покрай тая печка Джей Зи все някой ценна незаконна колекция ше има я картини я амфори я стикове за голф прибира ги прокурора и след седмица две на аукциона

ей тоа е страашно хитра маймуна останалите кафави протестират за да не ги тепат а той бизнес нюх и айде Джордж Флойд нашата непрежалима жертва нашият брат з готиния Жей Зии страдам за него ама и правя пари приживе Жорж флойд не беше никой а ся ни е мъчно за него ...ами има много Флойдовци по гетата образовайте си ги и ги цивилизовайте там са страшни генгста дилъри полицайте затуйили ги гърмят или ги задушават при арест щот си знаят че голям процент са дива пасмина жОвотни зъбатойо Жей Зи да помага на събратята си приживе ко ше прай пари кат' омрът пуу да го ковида тръшне алчен браун нига

++++++++

тепърва ще оценим, че у нас нямаме внос на пасмина, която да почне да лудее в знак на солидарност като в държавите, където си ги има доста. Не е чак толкова зле понякога да не си "блага държава". Не ми се мисли какви ще са в цифри щетите за бизнеса поради цялата тази история, грабежи, палежи, бастисване на скъпи автомобили и т.н. А тоя със сигурност е надменен и мрази другите раси, така че да не ми се прави.

++++++++++++++++++

абе голям късмет викаш и пасмината да те забикаля хехе от тая гледна точка ше се утешим прав си ...много пасмина видях на западните хубави градове но и много по-приятна атмосфера за живеене бе чуек те затуй пасмината ни подминава нийй че си е наше и по някъф начин си го обичаме сме си тука ама Германии Франции Испании ...абе на доста места ми изглежда по-хубавко, по-човешко, по-цветно готинко е някак отстрани от окото на пътешественик погледнато не че сме най-зле в светъ ама там са години напред в цивилизацията си ...и само неразбирам за чий поканиха тея арабели сирийци разни всеква паплач покрай тях - неминуемо ше ги дръпнат назад много сволоч има дет няма да се интегрира никой път

Че ние си имаме наша - зер ромите не се научиха да плашат с протести. А ще почнат и в градовете да мародерстват. Все едно не берат и те безнаказано. При нас е дори по-зле щото там полицията ги трепе, а нашата яде бой с брадви и колове.

Между другото черните наистина са страшни расисти.

ДжъЗъ естествено като „бивш“ боклук наркопродавач трябва да съчувства на „колегата“ престъпник.

Сигурно е рай....тъй като не пишат за черни,сащ и Бионсе и Джей Зи!!

такова мазало е настанало, че не знам. а сега и в Лондон и Париж са се солидаризирали. Случката наистина е много грозна. Обаче вече има жертви на безредиците от всякакъв цвят. Нещата са на ръба. От какъв зор т.н. звезди се месят и подкукуросват разбеснялата се тълпа? пфу!

Ама ти не знаеш ли? Всички тия звезди, че и още други вип персони са в списъса на Харви Уенстейн, с който се договори с правосъдието. Тръмп ги подгони, а те му спретнаха това. Видеото от убийството на негрото виж - тотално организирано е всичко.

Прекалиха!! Бионсе и Джей Зи си плачат за ГУЛАГ! Нагли ! Кой ги репресира тия! Нахалници

между другото, за да успееш, като "звезда" в сащ, трябва или да си или негър, или дилър или педераст. а най-добре и трите заедно... :-)))

Абсолютно вярно. Само евреите влизат в клуба без изпитен тест.

и какво излиза сега? че сащ ци е полицейска държава. както и китай и сев корея са. нещо, в което никога не сме се съмнявали... :-)))

Пропаганда . Каква демокрация бивши затворници стават известни с пари

О, мили Боже, белите ви дадоха цивилизация, писменост, култура, пуснаха ви в дома си, направиха ви известни и богати и вие продължавате да плюете. По-крайни расисти на тоя свят от черните няма!!!

До 681 . Доказано е ,че Африка е люлката на цивилизацията. . Вместо да ръсиш простотии се образован .

И? Какво е дала тази африканска люлка на света? Едни мързеливци които само искат и се оплакват. Разбира се има изключения, но каква е масата? За справка бг циганите. Има 100 човека от тях желаещи да се развиват, но останалите.....сам знаеш.

са доста по-цивилизовани на фона на това, което видях вечерта.

нашите роми бяха преди нежния ноември доста по-цивилизовани и кротки...

"белите...пуснаха ви в дома си..." Искаш да кажеш - белите насила ви завлякоха в Америка, да сте роби, после ви дадоха някаква свобода, но в автобуса не можехте да сядате на седалките за бели...Да ти давам ли още примери за това което са дали белите?

Хайде сега, И Бейонсе и Джей Зи са популярни в цял свят. Вероятно ги слупат основно хлапета с всякакъв цвят на кожата. В южните щати се слуша главно кънтри и там някакви страшни буламачи, дето като ги чуеш ти се иска да се гръмнеш, като иключим Флорида, където има бая латино музика. При всяко положени не е някои бял чичко расист да е погалил Джей Зи и Жена му и да е казал на сладур едно милиардче, да си имаш джобни. Хората са си преборили за парите и са солидарни било то за ПР ефекът, бил наистина с тези, които са като тях. Нормално е. Така са евреи, американци, руснаци, военни, полицаи, религиозни хора. Хората са солидарни с тези, които приемат за "свои".

Evala za komentara!!! Ako mojeh +++++++++++++++++++++++

Джордж Флойд си беше голям пич жалко че ни напусна толкова преждевременно.Нека съберем подписка с искане в София да бъде кръстена улица на Джордж Флойд и да я внесем в столична община.

И портрета му да се сложи на входа на “Брикел” ЕАД - Гълъбово!!!

в Белгия са изографисали името на влакова композиция - белите хора, и са подали молба надписът да не се маха. Но и това ще стане там.

Неолибералните евреи на Клинтън, Ал Гор с глобалното "затопляне", Брайън ръководени от глобалните неолиберални ционистки организации разпалиха случая с необходимия арест на надрусан престъпник притежаващ фалшиви банкноти в политически метеж. След няколко месеца Тръмп няма да раздава поредните $1200.00 а гяволите от "протестите" ще идат в банките за заеми от същите евреи. И ще са готови на всичко за да получат заветния заем. На същите евреи са тези вестници, чиито цели страници са купени от the mother fucker negar rapper за да се пишат щуротии. Негрите са били освободени от робството за да работят като хора във фабриките. В държава от 340 млн. граждани няма кой да работи и затова производството бе изнесено в Китай и азиатските тигри. М-р Тръмп е президента на САЩ който започна връщане на производството в САЩ. При тези събития едва ли големите фирми ще се върнат в САЩ. А за да се издържат мързеливите негри, които са голямата част от цветнокожите в САЩ и които цветнокожи в САЩ от 2014 г са МНОЗИНСТВО....ще трябват нови войни по света. Точно това иска да спре Тръмп - намаляване и изтегляне на американските войници по света и връщане на производството. Точно обратното искат неолибералните евреи разпалили мародерствата и бунтовете и даващи под наем цели страници от печатните си медии.

Аха, тоя се готви за политик. Вместо да даде тия много пари на пострадалите и ограбени собственици на магазини, той купува страници. Готов е! Тъп рапър с още по-тъпа музика!

джей зи в творчеството си усърдно се обявява за гангстер против закона и прочие. дали полицията или точно такива като него създават стереотипите срещу чернокожите американци? и да - възможно е да правиш рап без да пееш за гангстери - еменем го прави.

Ама да ти кажа и ние, дето водим класациите по пиене и пушене сред 11 - 13 годишни и с разни песни от Криско и колектив от рода на "насвиних сааааа брааат", не сме много за пример. Да не говорим за мутропростотията в политиката и песните.

Оказа се, че освен всичко друго умрелият негър още в магазина е бил силно надрусан, неадекватен и на прага на инфаркта. Така много по-лесно може да се случи последвалия фал.

в кръвта на gертвата, не 1, а цели 2 наркотика, т.е. някакво пропаднало наркоманче е така наречената "жертва"!

пропуска и факта че "жертвата" е лежала 5 години за въоръжен грабеж ! Мартин Лутър-Кинг се оказа обикновен изнасилвач ! миналата година Тръмп разсекрети записи на ФБР от подслушването на Мартин Лутър-Кинг, на един от записите се чува как секретаря му изнасилва сътрудничка от екипа му, а Мартин Лутър-Кинг гледа и го окуражава юдо-масонската пропаганда отмина този скандал с мълчание !

мартин лутър кинг е просто един политик яхнал надеждите на хората - и опиянил се от властта както повечето политици

Писнаха ми тези черни... Всичкото неокомунист да си взема черни и ислям и терористите от Антифа и да си заминават в африка. Двойно повече убити бели от черни и да сте видели White Lives Matter????

А що ЗИ ДИ не даде тия пари на бедните "афро...."? А и се чудя от къде той, подтиснатия "афро...." има хилядите за това дело?

Как пък полицията на САЩ не причаква добре облечени и възпитани чернокожи актьори, лекари, информатици, адвокати, певци, търговци и каквито други легални професии се сетите и да ги убие на улицата? Всички са все някакви съмнителни типове с досиета. Дали трябва да ги убива - не, дали са престъпници чернокожите жертви - да.

именно - и сега цялата тая неграмотна тълпа по улицата само проваля живота на възпитаните образовани чернокожи, които са точно толкова важна част от обществото днес, колкото и другите раси. да играеш с някаква карта за опресии от преди два века и сегрегация от преди 70 години е доста зле ....

и ко? Защо ни го споменавате това? Какво ни дреме на нас, че някакъв си купил реклама някъде си?!? Пропагандичката ви яко започва да дразни, ама яко!

Значи, Джей Зи раздал една торба с пари на приятелите си от глобалистката преса, за да се чувстват стимулирани и да продължават да го рекламират каво ВИП. А за долните класи от гетото - дръжки и наркотици, както и досега. Не казвам "бедните" от гетото, защото са облечени, фризирани и карат возила, които белите хора в Източна Европа няма как да добием дори със средностатистически тукашен доход, да не говорим пък за средностатистически африканец! Просто на фона на американските богати, на тия тъгове от гетатат им се струва, че са бедни и правят зулуми.

И Джей Зи и Бионсе попрекалиха малко ..... и двамата са милионери защото са дискириминирани, така ли?

Е, хайде сега, все едно у нас 90те не бяха под звуците на известни групи и соло изпълнители, които от "репресии" едвам смогваха да броят продадените албуми :)

Вестниците са на далавера. Без да си мръднат пръста изкараха едни пари.

Видяхме клиповете, как грабят магазини! Протестът им се опорочи напълно!

Ама те точно това искаха от началото. Ти да си видял мирен протест на либерастоболшевиките? Винаги е с разруха и убити- това са левичарските протести. Сигурно това е правото , което име било отказвано и потъпкавано- да грабят и рушат

Джей Зи има късмет, че пра-пра-пра...дядо му са го качили на корабите с роби за Америка, иначе сега щеше да бяга от лъвовете в Конго или Танзания, а цялото му състояние нямаше да се доближава и до една хилядна от настоящото му такова.

Съжалявам и се чудя защо нямат късмет такива като тебе...

налице,дето всички ни я фалят,защото ционистите обичат да бъдат мандръсани от негри,това е откакто свят светува,защо някога евреите са побегнали от египет и са спрели е етиопия,защото фараоните са били немощни пред негърския хуй който сега ебе наред във сащисаните,защото еврите са педераси и разчитат на парите за да смучат негърския и парите изкарани отбелите роби,затова смърт на евреите и мангалите

тежка простотия Българска

защото е сороската мъка

от бели и черни привилигеровани тунеядци, които се пробват при всеки изгоден случай да изкарат пари на гърба на онеправданите си братя и съграждани.

Май не само тоя е купувал страници ... и рашките са се постарали доста!

тъпия сорос пак се надупи на негърския

хахахаха,да ви еба у амерканците,затова ли се бихте срещу мене бе

При цялата тази дандания , граничеща с перверзност някой попита ли защо се е наложило да притискат с коляно врата на въпросния Дж. Флойд ? Всеки ден влизам в полезрението на поне един полицай . Що до сега не им се е приискало да настъпят и моя врат ?

???

И ако не е черен какво следва? Трябва ли да иска смъртта на черни, жълти и т.н.? Ти расист ли си? Фашист ли си?

Със сигурност не е. Но и със сигурност няма 5 излежани присъди, опит за пазарене с фалшиви пари/бонове, наркотици в кръвта, високо кръвно и исхемична болест. Запознай се с доклада за аутопсията и си задай въпроса "от какво в действителност е умрял?".

ей затова трябва във ню йорк да се пазарува със рубли,тогава няма да видиш мангал на първа страница във вестник

Черньо, а кой ще посвети нещо на хората загубили имущество вследствие на вандалските прояви на защитниците на джуклестия?

Нищо не казаха по върпоса дали въпросният чернокож джентълмен наистина е плащал с фалшиви долари?

И да е плащал, това не значи че трябва да бъде екзекутиран публично от полицията чрез удушване. Има си закони и ако полицията нагло ги потъпква, то за какво иде реч изобщо!

Така е, но при положение, че е черен и знае в каква държава живее, защо да нарушава закона и да рискува да му стъпят на врата?

На рецидивиста Джордж Флойд, лежал в затвора за въоръжен грабеж, нападения и наркотици?

както стана ясно познавали са се с полицая, явно за да го удуши на улицата е имало за какво да иска да замълчи завинаги.

черните се насраха вече

добрутру, а рапът какво е?

ходи по хората дори да са червиви от пари.,,, един наркоман гопревръщат в звезда и се чудят що света не върви на добре идиотите

Новините днес: В САЩ бият негрите, а Русия бомбардира някакви талибани. Светът се връща към нормалността.

Защо в черно и бяло,нека има и жълто. Не бъдете расисти моля.

А в бункера Тръмп не харесва това. (До предните 2-ма коментиращи: Проява на сeлящина са подобни мнения под такъв велик цитат)