17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир, поне да бяхте уточнили, че цитатът е перефразирано мото на филм на Уил Смит........... 'Лош брак за цял живот' = 'The couple bumped fists as they jokingly recited their rendition of his "Bad Boys" movie motto: "We ride together, we die together. Bad marriage for life." ' Ако направите такава грешка в западен сайт, могат лесно да ви осъдят... Най-малкото за непрофесионализъм и подвеждаща информация ;)

Щом е в племето, не е изненяра. Уили същото потвърждава.

Джейда си признава какво прави. Но бившата жена на Сена Лилиан е заявила, че той и изневерявал с механик от екипа на Ван Даймен. През 2014 Роберто Джуни колега на Сена от Картинга в световните серии казва, че Лилиан е била известна с това, че изневерява редовно на съпруга си Айртон. Като казва доста момчета я минаха... Съпругата на Айртон... А тя разпространи слуха, че той е гей в жълтите таблоиди на острова още пре 1981 г. Днес Лилиан е разведена за трети път и има един син роден през 1988 г. Също така тя няма срам да излиза за годишнините от смъртта на Сена да се снима с неговите фенове и да целува постерите изложени на изложбите в негова памет.

И що така развяват мръсното си бельо? Попривършиха ролите и се почва с личните драми ...

"Джейда Пинкет Смит и Уил Смит заявиха, че връзката им е много здрава. В един момент те казаха един през друг: "Ние пътуваме заедно, ще умрем заедно. Лош брак за цял живот". Нито за редактори, нито за преводачи ви бива!

Уил Смит може да праска и по-хубави, в това число и бели, тая е грозна

По-скоро него го праскат, такава е мълвата от много отдавна.

Не мога да повярвам, че липсват обвинения в сексуално посегателство или насилие от преди 20-30 г., ама то не е късно.

Уил смит нямаше ли общо към десетина деца от коя ли не фръцла

с Еди Мърфи.

В Матрицата беше хубава като млада За друг филм с нея не се сещам. Но това не и пречи да пищи, че от Холивуд не ѝ дават награди, защото била черна.

негърска работа - лош брак за цял живот, голям пример няма що, по племената в Африка така ли правят?

У нас такива са 90 процента от браковете по икономически причини. Ганчо морализаторства, боже, след като цял свят знае, че бие жена си, щото е ербап само с по-слабите.

От филма "Bad boys for life" ili " Bad marriage for life" e шега, която ти не си схванал.

А самия филм се казва " Bad boys". Наскоро имаше и трета част.