Джеймс Франко ще плати $2,2 млн. заради обвинения за неуместно сексуално поведение

Бивши ученички на звездата в закритото вече негово актьорско "Студио-4", твърдят, че той ги е карал да се явяват на прослушване голи и да се снимат в секс сцени, включващи оргии

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Франко ще плати $2,2 млн. заради обвинения за неуместно сексуално поведение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чисто изнудване си е това от тези 2-3 грозни тотално неизвестни актриси, дето иначе нямат шанс да се издигнат. Но Джеймс Франко как може да е толкова тъп да допусне такива издънки.... Трябваше малко да се замисли и той, за да няма такива проблеми сега. ... Не одобрявам че жените могат да бъдат принудени и насилвани - с обещание за роли и успех, но тук е друга история.

Уруспиите са се плющяли а сега се оплакват!

Той може всичко да иска, има всякакви извратеняци и перверзници, но вие защо сте се съгласили ? Аз не бих се съгласила да угаждам и изпълнявам на подобни извращения. Хем се съгласили, хем сега се сетили и реват... Много удобно и двойно доходоносно.

Ами що се навихте, бе Коври?? За кинти вдичко праим, а??

Джеймс е мъж-мечта. Имайки предвид колко кросиви жени е имал, едва ли би го вдигнал на тези вуци. Според мен просто е станал жертва на изнудване, понеже в щатите ситуацията с #metoo е идентична с Инквизицията. Достатъчно е просто някоя да изпищи, че някога някъде някой мъж я е третирал кексуално против волата й и lawsuit-a е готов.

Май и двете са от еврейско потекло..

И Джеймс е евреин.

Тая Сара-Тиндър и аз бих я накарал да си плати, за да се снима - прилича на травестит. Виж тая Тони Гал си става отвсякъде. Както и да е - и двете курвета яко намазаха !

Всички разпоретини се надпреварват да се правят на жертви и да печелят кинти.

Не разбирам. Как така ще плаща 2 милиона долара, пък ще отрича обвиненията? Ако е невинен, да не плаща нито цент, ако пък е виновен, да плати и да се извини.

Проблемът не е, че са участвали в оргии, а че не са стигнали до оргазъм и са се почувствали минати.

"Адвокатите на холивуската знаменитост са казвали, че обвиненията са "фалшиви и опозоряващи". т.е. лесната част за обвинителите е била да пуснат на съдията въпросните кадри трудната част е била да докажат на съдията, че това са те...

Че е противна краварската политика е ясно, но това "неуместно сексуално поведение" нещо ми дойде в повече. Само забележете- двете кукли "твърдели" нещо си се случило някога си някъде,без доказателства,снимки,материали и т.н. И за едното твърдение съдът преценява,че има виновен....

Абе не го знам кое е тоа Франко, но тия са си обикновени курви...

Чак пари, па се чепрашитили на воля, па кеш платили, па после той виновен... И съдът им уйдисва на простия акъл... Това като онези откачалки, които съдят гледачките. Той на крака отишъл, пари да плати само да му кажат каквото иска да чуе ама иначе измамен. (иначе с импулсен телефон по телевизията някой маг или нумеролог може). Що за откачен свят.

Е, щом и Джеймс Франко го е закъсал за женско, значи нещата съвсем на зле са отишли в Америката.

не е закъсал за женско, снимал ги е и продавал за пари

Това явно е по закона за насилието, което обаче в Бг е само във форма на "домашно насилие". Сексуалното насилие е само една негова форма и там си виновен още с обвинението. Не сключиш ли споразумение си заминал отвсякъде дори без доказателства. Засега тук прилагаме само срещу домашно физическо и както всички виждаме недобросъвестни съпруги се възползват от това при развод срещу бившите си. А истинските насилници не могат, а и не ги спират с никакъв закон. Убийството и побоя винаги за били незаконни. Очевидно в САЩ са малко по-напред с тенденциите, но като нищо скоро може да го видим и тук. Закона го има.