17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесна, чудесна, чудесна Джейн! Дай Боже, всекиму!

Не че нещо, ама е по-хубава от дъщеря си. Ако бяха на една възраст, да речем 30 години, Джейн Сиймор щеше да я удари в земята просто

Мечтата на геронтофила!

SUPER e !!!

Прекрасна е Джейн Сиймор. Такава беше, такава си е и сега. Жената си е заслужила всичко, което е и което има. Като четох някои коментари, ще рече човек, че тя е ограбила Българския пенсионен фонд и пенсиите на нашите пенсионери и затова живее в лукс. На нас все някой ни е виновен за неудачте, а не виждаме, че правим само глупости, които няма как да доведат до добро. Липсата на акъл не води до добро. Та така и с красотата.

Ясно е, че не се харесва на изпаднали занемарени чички, тъй като завистта им към връстничките им, които продължават да живеят, е вече пословична. Харесва се на нормални мъже в добро здраве и самочувствие. Достатъчно е да видим втората снимка, на която Джейн е снимана с някакъв побелял мъж във втора младост. И о, чудо - това се оказва неузнаваемият Джо Ландо, при това запазен за своите 57 г., тоест с 10 години по-млад от нея. И въпреки всичко, тя е почти непроменена и напълно разпознаваема, а той не.

Точно така е! Чичките ги е яд, че вече не могат да го вдигат, , а и че никога не биха имали шанс с жена като Сиймор, а жените, по типично женски, злобеят и умират от завист, та затова и двете окаяни групички се избиват да намират кусури, вместо да обърнат внимание на ослепителната усмивка и очарованието, което излъчва тази мацка.

голям експерт си, по 'чичките'.

Оп, още един с фантазии! Тоя пък с педофилски!

Д-р Куин - мъчителката

НО снимката със синия бански е смущаваща - подмишниците като спъхнат балон, а тазът - тесен, с мъжки размери. Нищо против актрисата, против човека Джейн, но биологията си е биология - природен закон! Не съм овца да ме пасат с антиреклами. Все пак няма холестероловата талия на жените и мъжете - пумпали, които ги имат даже преди 40-годишна възраст.

И аз на фигура го докарвам /62г./ , ама кожата без фотошоп не мога да я изпъна. То не ми и трябва, ама това прехласване по чуждата кокошка..

И тя не е прекалено гладка, но явно знае, че усмихвайки се, жената сваля 15 г. от себе си. Въпреки бръчиците от смях, няма по-добър лифтинг за лицето.

Яко женска завист, а?

Поредното изфирясало след менопаузата бабе.

Но слага в джоба си твоето бабе, маме, даже и бившата ти (че жена нямаш;)

Ослепителна - искат да кажат ,че само сляп може да я хареса

Ами то от фотошоп не прилича на жив човек!

Ima mnogo geni v UK i USA koito ne mislyat za parnote i na sa s mizerni pensii i prilichat na torba s kartofi. Iska se i samidisciplina i redovni trenirovki. Inache balgarkite sa si hubavici, makar i malko zakraglenki.....

Амм жената не е пушила и пила също. Българските жени пафкат повече от мъжете, после на 50 що са състарени.

Относно цигарите - лекарите казват, че пушеща жена на 40 е фактически в менопауза.

Искам да видя Сиймор как ще изглежда при минус 5 извървяла половин София за да си купи кисело мляко с намаление защото пенсията и е 150 лева. Ще вика днеска съм във синьо защото умрях от студ, а сега трябва да се навлека още по добре защото в панелката е по студено от вънка и нямам пари за парно. Жената е като цветето ако е поливано добре на топло и слънце като в Малибу ще изглежда добре, а не като нашите панелни лелки които на 40 отдавна изглеждат на пенсионерски .

Глупости на търкалета.

Писах ти плюс, но ако ти осигурят добри условия невинаги е предпоставка да изглеждаш добре. Например Мелани Грифит от 50 годишна го е закъсала с външността повече от колежките си.

Ако Сиймор искаше да върши всички тия неща, щеше да се премести да живее в България. А вярата, че жената била като цветето, е типична за т.нар. златни сливи, които си мислят, че са свише дар за човечеството и мъжете, извинявам се, ИСТИНСКИТЕ! мъже са длъжни! да ги носят на ръце, което води до вечно търсене на кусури, вечно чакане на "идеалният" да се появи да почне да ги гледа като цвете, и това продължава дори след като въпросното "цвете" отдавна е увяхнало. И изсъхнало.