Коментари - Джейсън Деруло даде 5000 долара бакшиш на сервитьор в Небраска | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е урок по маркетинг: с 5к долара си правиш жестока реклама - сервитьорът пише: платих си колежа, купих лекарства за болното си дете/майка, платих си наема да не ме изгонят на улицата и т.н. и шараните кълват.

Печатани пари лесно се раздават.

Има милиони пари, а само 5 000 бакшиш. Могъл е по-голяма сума да остави, нищо особено не е

Бах го у печката

Това е чист ПР. Да си пусне снимка в социалните мрежи колко е готин и земен.

Много интересно. Човек със състояние 15-20млн долара дал 5к бакшиш. Не е ли по-впечатлващо, ако човек със състояние от 2к остави 50 долара?

200k, ne 20k.

Не. 2к. Като бачкаш за минимален надник и имаш минимум спестени пари щото си плащаш ипотеки, кредити и издръжки - тогава е интересно да видим колко, се отделят.

не може да си пусне дори реклама в кабеларката на родния му град. Така всички са доволни!

Така този човек си направи реклама на много по-голяма стойност от 5000 $! Не знам дали всъщност това не е била целта му.

Нашите певици да вземат пример!

Къв е този шибан негър?

Много по-интелигентен и успял от теб, Ганьо Балкански

интелигентен, успял, умен са 3 различни думи . азис също не е глупав и бая пари има . за IQ тестове предполагам ще е около средното, но няма да е в менса

Боли ме кура за черния циганин.

Те са дали за вечерята 1/5 от оставения бакшиш. Мил жест, но ако не се затрудняваш да оставиш около 1000 долара за вечеря, то 5000 не е кой знае, каква разлика.

Mr. Beast оставя повече бакшиш.

mr beast на доста народ е помогнал. наскоро разбрах кой е покрай котката beluga

В БЕЛИТЕ ресторанти всички бакшиши се събират и на края на смяната се делят по равно между сервитьори, лазбойс-чистачи и дори се дава на кухнята. В супербаровите път има един голям кашон зад барманите, където буквално се хвърлят всички бакшиши. На края на смяната се делят между сервитьори и бармани.

Ти не си човека, който ще казва.

Какви са тия "бели" ресторанти? Да не би да са индийски, китайски или либерално-калифорнийски, кадето личните качества нямат значение за комуналното общество?

Оставя по 10000 лв…

Е нали ТикТок шпионирало всички?! Защо този негър сам се натиска да си качва клиповете там? Значи не ТикТок шпионира, а хората сами си решили да си показват кирливите ризи на целия свят. Ама за всичко трябва да ни е виновен някой друг - Китай, Русия, Тръмп, утре кат кацнем на Марс и марсианците ще обвиним че гащите са ни насрани....

Ох, заработи 2 копейки....няма ти стигнат за една вода, камо ли бакшиш да оставиш....

Има и дава човека, така е там.