Джейсън Момоа и Лиза Боне искат "да пробват и други неща", но все още се интересуват един от друг

"Няма да е някакъв скандален развод, при който всеки казва какъв боклук е другият", споделя информатор

Обратно в новината

Коментари - Джейсън Момоа и Лиза Боне искат "да пробват и други неща", но все още се интересуват един от друг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са някакви съвсем петнисти туземци..важни ли са за някой..?Или са някакви световни знаменитости и учЕни за да се информирам за тях..

Чакайте, чакайте....аз ходя на фитнес и то в няколко различни, ама симпатични му е баш не виждам. България страда от недостиг на красиви, свестни и възпитани мъже ! В тва съм категорична !

Не си жена, а чист грозен педал. Жена не би написала такива нещо. Много станахте педалите, вече се множите с ужасяваща бързина !

С думи прости: мноо е дърта за него, а и той е изгеен.

"Момоа бил зает и работил толкова много, че не отделял достатъчно време на връзката си с Лиза" Превод: Лиза мисли за себе, иска развлечения и не оценява труда на мъжа си. Сега Лиза ще направи като другите-ще се впусне в нови краткотрайни връзки, а Момоа, освен че ще нае.е една камара п.тки, след време евентуално ще си намери млада жена, която ще цени труда му.

тя щяла да се "впусне в нови краткотрайни връзки, а Момоа, освен че ще нае.е една камара п.тки...." - тоест според тебе жените като се впуснат да чупят една камара к..рове на разни танцьори и фитнесинструктури един след друг като баба ти Мадона или баба ти Шер, за тях това попада в категория "връзки", ли ? и после : "след време евентуално ще си намери млада жена, която ще цени труда му" - Както Джони Деп си намери Амбър Хърд, ли? Или както Николас Кейдж удари джакпота с Рико Шибата? :)) Ей, аман от недоклатени екземпляри с куколд фетиш

"Куколд", а ? Падаш си да ти шибат жената с черни паламарки, а ти да гледаш отстрани, надявайки се и теб да обслужат !

Гъливер при лилипутите:)))

Иска да пробва друг да й разпори черния приемник, че тоя на Момоата й влиза като топъл нож в масло. Не го усеща.

цццц ...така като започнат да пробват....толкова дразнещо ви е това

20/10 мъж. Невероятен. Лиза Боне е била с 2ма от най красивите, талантливи и сексапилни мъже в света. Абсолютна кралица. И щастливака :)

Тая па! Онова джудже Лени Кравиц. Невероятен глас, но само толкова. И като я видиш каква е сушена скумрия Лизата .... Относно най-яките мъже или там квото им каза. Ти на кой свят живееш, душата?! Знаеш ли колко красиви и симпатични български мъже има? Явно не си излизала скоро и на фитнес не ходиш. Или поне инстаграм нямаш. Джейсън Мамоа мое и да е бил убийствено красив. Сега е един мърляч, който ще гледа да си оте.!.е.

Хейтърка от село...

Си мъж, спри да използваш тоя ник

Къде видяхте красиви български мъже? Ниски, без коси, с надути от ЗОБ мускули и смешни татуси-надписи кой може да ги съди. Уви, рядко вече можеш да видиш хубав българин, даже и актьори такива няма.