17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забелязал съм, че срещу други двойки с голяма възрастова разлика се пишат много негативни коментари, но срещу тези двамата - никога. Както и да е, нека са им живи и здрави дечицата!

Като прочетох заглавието си казаха - Ето, на! Стана! Навремето Джейсън Стейтъм и още няколко екшън звезди бяха дошли в България да снимат филм. Мисля, че филма беше "Expendables". Българските жълти медии много шум вдигнаха по случай. А Златито (тогава Райкова) гордо заяви, че ще преспи именно с Джейсън Стейтъм, защото в Холивуд нямало жени като нея. Което е малко съмнително, защото такива като нея винаги е имало още от най-дълбока древност. Не се разбра станало ли е не е ли. Но сега, като прочетох заглавието, си казах - ето, стана, ние сме в Холивуд и Холивуд е в нас. Буквално! Ама, не. Някаква друга се е наместила. А нашето Злати клати топки в рекламите наред с разни Благоевци и Божинки. Няма справедливост, ей! Остана си Златито без Холивуд. А такъв талант. Такъв интелект. Такива топки.

А кой е бащата?

Е много сладка.

Само дано не стане женски татко, че ще е ебати и резила. Това да ти се роди момиче е срам.

Тебе баща ти ли те е раждал ве, уроде?!

. . . От древността до сега е така - светът се крепи на доверчивостта , наивността , глупостта , простотията и вярата на мъжа ! ! ! Ако поне малко беше като жените . . . но се оказа че мъжът е като рибата , не се научава ! ! ! Ще го ловят и ще служи за прехрана .

колко шамари и тупалки ще отнесе...

Пичът е супер - няма да се хване с баба си я... като Макарона...

На теб някой трябва да ти изключи интернета и да те върне обратно на село да пасещ добитък, защото с двете ти мозъчни клетки това е максимумът, който можеш да постигнеш в живота, бълхар.

Жалкар

Гледам коментарите и си мисля, че някои хора имат тежък живот и целта им е да си излеят злобата като обиждат един от най-успешните актьори в света!

Една красива новина от красиви и позитивни хора.

Сериозен излезе тоя пич, не си сменя жените. Още една причина да го харесвам.

бащи много майка една

Тая Роузи е доста разкрасена от операции, преди е била меко казано грозна. С тия операции се размножават всякакви жени, които иначе трудно биха били забелязани. А все пак външният вид отразява и това, което сме като личности. Така се затриват хубавите гени и се ражда едно посредствено поколение.

Не ви изнася , а ? Не ви понася написаното , идете в съдилищата да видите на какво правят мъжете пък тогава цъкайте минуси ! ! !

Джудже и то надценено

ами не, напротив - оцеляват хитрите.

за съжаление е точно така, не оцеляват и не са размножават по-умните и по-красивите, а тарикатите :-(