Коментари - Джоди Фостър - жената, за чието внимание се опитаха да убият Роналд Рейгън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дърта лезбийка...ама като млада е строшила 100 члена

Туй кво ще рече, начи? Поема чепове и ближе катерици?

Най-малко!

Кво ще им обясни? Като циганката както обяснила на гинеколога: "Ти докторе, като ядеш боб и пръднеш, знаеш ли от кое зърно е?".

- за първата част и + за втората. Як начин за коментиране :)

Един прекрасен актьор, с много разнообразни и вълнуващи роли. Жалко, че е с обратни наклонности. Интересно , децата й как я възприемат?

Баси, не знаех, че тея могат да пърдят и със зърната мама им мр§сна

"Днес актрисата навлиза в шестото десетилетие на живота си", ама друг път. Тя приключи с шестото десетилетие на живота си и днес навлиза в седмото!

Не ни пука за САЩ, и що за елит имат тамошните индианци ....

Ето това е лесбос, та дрънка! Но я поздравявам, че не парадира с това, на против. Дава страхотен пример. В мъжки план това показва разликата между това да си гей или пед....ст! Едните постоянно мрънкат и скандират с пера в задниците, а другите са над тия неща! Иначе си я харесвам. Най-много в "Пръв контакт". Това, че има афинитет към жените е голяма загуба за мъжката част от световното население :D. Но все си мисля, че нейното е по-скоро на психична основа. Човек на изкуството, следен от психопат ... Нищо, да е жива и здрава, още толкова и пожелавам, и да схлопи очи на снимачната площадка :D!

"Жената" Джоди Ф. май всъщност е Мъж.

Мъж, мъж ама има две деца :), че и сама си ги е родила.

Абе и на мене ми се ще да не е, ама е!

Я коги бех миничък се бех влюбил у една,ама нещастно.След много годин разбрах че онаа била кото таа Обичала да лиже футки

Какво я заяждате злобари такива , много си е хубаво че и добра актриса а вие по добре се вижте в огледалото себе си ! Да е жива и здрава нищо че е на 60г.. и честит и рожден ден ! Напук на злите и плюещи тролове които въобще нещо харесват ли на тази земя.. С това плюене вече сте банални и противни.

Жената днес навършва 60! Довчера е била на 50+... Какви изобщо ги дрънкаш? То според написаното от теб излиза, че когато човек навърши 60 г., навлиза в 7-ото си десетилетие! Глупости!

ми тогава като какъв се вреш - минусите са заради простотията ти, а не заради изопачаване на фактите - досадник.

Хайде стига и ти пуска един и същи коментар по 100 пъти, който сам си харесваш. Имай достойнство по дяволите

страхотна дама и талант - как да не я плюят тъмните балкански субекти ?

проста, ама учена, пък и помни цели фрази, а бае Ганя е болгар, болгааар - космат, мърляв, шумен, тлъстичък, късокрак и ....... повече приказва, отколкото върши........ нещо.

В холивуд е известна, като най-интелигентната лесбийка.

.

Да ти еба майката, седесарски говняр.

западни ценности...до 28 години е спала само с мъже на 35 решава да стане лезбийка ..холивудски педерастий и извращения

Когато си на възраст - от 0 до 10 години си в първото си десетилетие; - от 11 до 20 - във второто си десетилетие - от 20 до 30 - в третото ... - от 60 до 70 - в седмото. Нещо неясно?

Интелигентна и красива, със страхотно излъчване. Да е жива и здрава.

60+ вече си в 7-то десетилетие... Питай майка си или татко си !

Гнус

Прекрасна и абсолютен талант.

Ама трйте си бе бабини български мъже да не ви застигне лъво или оня помияр психото, където стрелял по Рейгън. Сигурно ще станете педерунгели по български-НЕКАЧЕСТВЕНИ...

Какво общо има сексуалната ориентация с “ценностите” бе малоумнико? Гей хора винаги е имало и винаги ще има навсякъде. Тъпанар.

Ще ми се свят, в който сме престанали да се правим, че актьорите, певците и спортистите правят нещо наистина сложно и струващо скъпо...

Ханибал трябваше да я излапа тази обратната!

Не е на 60, а влиза в 6-то десетилетие, тъпако!

"Алоооооу". Оправи си малко математиката = след като е родена на 19 ноември 1962 г. то колко навършва на 19 ноември 2022 г., а? Баш 60 лазарника! А иначе навлиза в 7-то десетилетие след тази дата.

Това може би е обида според теб. Защото на мен ми изглежда като комплимент.

САЩ е боклук...Помия..... Мъжете в България изглеждат по- добре.

Какво ти внимание бе? Оня глупак не е ли знаел, че е лесбийка? И по-вярно ще е да я варичат добър 60-годишен АКТРИС ! Доста често се случва в тези среди. Още по-често - при тенисистките. Най-често - по дискотеките и на купоните ни тук........ От дума на дума, от хапче на хапче и от чашка на чашка, и хоп, без да се усетиш, приятелката ти бръкнала в бикините....... Това не се лекува, а си е вид заболяване.Затова никой да не го пропагандира и да убеждава подрастващите особено, че е нещо нормално и ставаш пуритан или женомразец ако не го приемеш и не участваш в парадите им, прайдовете им и демонстрациите им....!!!! Това пък е другата тема - двуличието на самото общество.

Велика актриса...само ролята й в КОНТАКТ е по-стойностна за киното от 1000 съвременни филма. И като цяло "шофьор на такси" дори "маверик" - уникални роли , които много малко актриси ще могат да направят така В личния си живот за съжаление не е за пример, но дори между педалите има гении достойни за уважение например великия ФРЕДИ Разбира се, това не ги прави по-малко болни и извратени, но поне да се държат достойно като нея, а не педалски