17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осиновяването на чужди деца от богаташи е само по една причина - данъчни облекчения. Всичко друго е бутафория.

Визите нямало да отпаднат, ама всеки ден ще четем тукае за тях...все едно са некъв свръх свят, недостижим за нисшия българопитек - свръхсвятна хормонални, ракоподобни свинеподобни малоумни наркоманизирани и развратни извънземни, съвкупляващи се всеки с всеки

Добре, че не бяха заедно още няколко години, че екцентричната Джоли щеше да му натресе още няколко издръжки. Съсипа му живота, но е доказателство, че богатите също плачат. Е, в по-луксозна обстановка, разбира се, което не е без значение.

Кой каквото е изкарал и има си е негово! Децата 50 на 50 по равно отглеждане от родителите! Да се спре узаконеното плащане на при на съпругите тръгнали на главата си.... Това си е узаконяване на прост... ? Как така ще изнудват бащите за пари и ще лишават децата и тях от контакт!? Та децата е добре да конртактуват ежедневно с любовника на кучката..... даже излизайки от банята?? Но не и с баща им??? Ало променяйте всичко скоротечно...

Е, Алишия Силвърстоун плаща на бившия си съпруг. Защото тя има кинтите. :)) Разбирам, че в твоя свят, жените за нищо не стават, освен едната работа (и готвене, чистене, пазаруване, подреждане...), но в реалния живот, доста жени се справят по-успешно от тебе и някои дори не си ползват оная работа за да успеят. Иначе, ако имаш жена (дано нямаш, че никоя не е заслужила такова наказание) дано нямате, деца, защото те още по-малко са го залужили.

Мъж, който нарича жените кучки е жалко нищожество, което не заслужава нито една жена в живота си. Вероятно е и така...Аман от късопиш....ци, дето си избиват комплексите по сайтовете. Според него, жената трябва да стане монахиня, но той, негово величество нищожество има свободата да си го развява колкото иска. И да не плаща издръжка, както правят огромен брой нашенски мъжеподобия.

Слава богу -вече си отдъхнахме,голямо напрежение беше целия процес