17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя беше от първите инструкторки по Аеробика, имам поне две нейни видеа.

Явно я бъркам с Джейн Фонда.

Едно Слънце угасна. Прекрасен тандем на Оливия и Джон, които сложиха началото на Диското.

За началото на диско-ерата сте в грешка. Това се случи няколко години по-рано. Едната от песните-претенденти да бъде първа, е Kung Fu Fighting.

В испълнение на Carl Douglas.

Извинете, иЗпълнение

Почивай в мир, Оливия. С теб си тръгва и частица от нашия живот.

Изключотелно красива жена.

Тая ги е евала всичките. Бравос, стойностна жена. Не могат я забравят.

човекът - к-р

R. I. P. Цяла прекрасна Вселена си отиде! Невероятно мила и добра! Ще те помня винаги - мир на праха ѝ!

Отиват си героите на стария свят, който имаше повече топлота, аромат и човечна пъстрота и повече мигове да спрем и да им се порадваме насред суета и суетня.

Поклон! В Masters TB има документален филм за нея с превод на български език. Препъръчвам го на феновете.

В заглавието има грешка с думата "твоя" и се получава смешно в женски род "твоя Дани" хахахахаха следете ги тези неща, че става полово недоразумение.

Сигурен ли си, е не е по новите джендърни стандарти?

а аз ударих 2ри Бустер, Налузих Маската, че Иначе и в ХиперМаркета Леб да си купя - не ме пускат! всеки с проблемите си 3Волата!

"Винаги ще бъда твояТ Дани"

Така, както „редакторът“ Боряна Колчагова го е написала, всъщноет е казала, че Дани е жена и тя (Дани) ще бъде винаги нейна. Неграмотността се е превърнала в нещо непобедимо.

в публичното пространство се изявяват хора, които не могат да усвоят елементарни правописни правила от 4 клас. Пита се тогава как са усвоили всичко останало до 12 клас. Че и после в Харвард :))) Тежка мозъчна дисфункция тресе цялата нация от горе до долу.

В такива моменти скърбиш по малко за починалия човек,за отминалата епоха и за отишлата си младост. Всички трябва да се замислим какво губим и какво оставяме. Тя е оставила страхотни филми и песни,които продължават да живеят.

Голяма симпатяга.Ще я запомним не само с Брилянтин и Джон Траволта а и с многото чудесни дуети с Бари или Анди Гиб,Клиф Ричард ,Кени Логинc ,Барбара Стейсанд и т.н .RIP

Възможно ли е човек да боледува от рак почти 30 години??? Ракът погубва от няколко месеца до година, две , три години.

В България не е възможно.

В България ти трябват от 3-6 месеца за да си отидеш от живота не без помощта на българските"лекари" които се грижат да си отидеш от този свят беден,ковчега няма джобове.

Абсолютно съм съгласна с тебе Петя. Заглавието е пълен нон сена. Преди 30 години явно е била диагностицирана в ранен стадий на рак на гърдата и е била излекувана, както много други жени. Няма как да е" страдала" 30 години от рак и да няма разсейки Била е излекувана, била е в ремисия. Не разбирам защо ти слагат минуси. Минуси заслужава авторът на статията.

Нон сенс п.п. Лека й пръст. Отишла е на по- хубаво място.

Поклон пред таланта и човека Оливия! Почивай в мир!

годините и хората, при които киноизкуството все още е носело наслада и любов на зрителите. сега всичко е подчинено на широко отворения прозорец на овертон и внушава единствено хомосексуализъм, господство на черната раса и насилие. брилянтин е филм, който можеш да гледаш десетки пъти без да ти омръзне. вечна любовна история, която е разказана толкова искрено и заразително, че оставаш щастлив и влюбен дълго време след финалните надписи. Мир на душата ти, Оливия!

Тия май са си го слагали помежду другото.

Теб какво те касае това!

Като не можеш да кажеш нещо умно поне не се излагай с простотии

Ами завистлив и злобен булгаристанец... да не очакваш нещо друго?

знаеш ли, забелязъл съм, че когато мъж и жена с влюбят, това се случва доста често и си е в реда на нещата. не схващам що ти е толкова странно, та го отбелязваш?!

Не му се е случвало

ПРОСТАК

Лично бих се зарадвал ако е било така.