Джони Деп няма да играе Джак Спароу

Това е измислица, каза негов говорител за тиражираното му завръщане в "Карибски пирати"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джери Брукхаймър има да си хапе гъза от яд и ще е най-голямата му грешка, ако направи продължение на поредицата без Джони Деп.

Все пак ще ми се да се бе постарал Джонито да влезе в тоз филм,пък после...,кой знае?!?.???. Ако реши да се откаже,то в хода на тоз пореден епизод неговия герой да направи така че да се ожени,задоми и пристане в къща,заживявайки до дълбока старост,без драматизми,без приключения,без бурни перипетии в различните сценки вместо да го обесят от националната гвардия като пират,или потънал безвъзвратно зад кораба,или промушен с шпага на някой враг... Така той да се оттегли в първия случай,пък после нека търсят друг главен герой-играч на негово място! Може от 2ч.1/2 да изиграе първите 20',и това е! Достойно ест!! А сега какво?!??..,ако има нов както се пише в лицето на жена,то не няма да се разбере какво е станало с персонажа -Джак Спароу,или ще може да се замете бързо под килима с някаква или 2 реплика/и,и толкоз!Ще бде тъпо така!А още по-тъпо ако нищо не се заговори ако е имало такова лице,при това капитан,и то славен в историята на пиратството!! Според мен Джони трябва да се постарае на тази малка 20 минутна стъпка в новия епизод¡ Това не е като при Джейсън Стейтъм в поредацата Транспортер или Бързи и яростни,или с условности при Агент 007,то тук в Карибски пирати не можеш да се скриеш ей така!

Тоя да вземе да се прекръсти на... Йохни Чеп след всичко, което е направил на хубавото момиче

Като е толкова хубава взимай я ти. Ако имаш достатъчно пари да й поддържаш алкохолизма и дрогата.

Много ясно, че Джони Деп няма да играе повече в Карибските пирати, защото си има достатъчно други проекти, по които да работи. Дисни да си го наврат (те си знаят къде), и дълго ще сънуват златната кокошка, която така прибързано изтърваха.

Каквото и да ви говорят, става въпрос за пари.