Джони Деп отново ще бъде лице на парфюм на "Диор"

59-годишният актьор продължава да жъне успехи, след като спечели делото за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е противен Джонито, да ме извинява. Поредното доказателство, че светът е ударил дъното, в това число и Диор. Де що е имало качество, красота, стил, се унищожава и опорочава

този не може да е никаква реклама. Анти- реклама- може би. Има и такава. Винаги е бил зле, но са го прикривали. И с убийства и сатанински ритуали е свързан, за дрога с широка ръка- да не говорим.

Я кажи за убийствата и ритуалите, че ми стана интересно. Дрогата е ясна.

Какво лице е тоя задник? Егати парфюма.

Златотърсачка ли си ?

lu4ka

Парфюмът е много добър. И таргетът му е 30-40 годишни мъже. Отива им.

Важното е, че този Дони Джеп отново ще го гледаме като лигавия псевдокапитан, няма как и отърване! Там са големите пари, там са-а. Иначе си наливаме от дамаджаната във фоайето на някоя верига магазини от втечнения....парфюм в бурканчето от лютеница и си се дуем на воля между изкопите, боклуците и дупките на разпарчетьосаните улици и тротоари, обрасли в тръне и коприва.....

Парфюми ползвам 3 до 5 пути в годината. Просто обичам да си мириша на муж. Но от респект към Джони ще си взема един. Мъжка солидарност дет се вика. Ако наистина е добър може и на някой авер за подарък да купя. Пак така от мъжка солидарност. Вижте кви времена настанаха. Жените се организират с всичката злоба и подлост , а те имат много. Къде с парфюмче , къде с други жестове, ама трябва и ние мъжете да сторим нещо за себе си и помежду си.

Леле, къв ужас, ти си изпаднал от 17 век бе човек, как така 3-5 пъти парфюм на година ?!?? Малее... трагедия. 21 век сме !

По- добре е никакъв парфюм,отколкото неподходящ. Парфюмирането е същото като обличането. Не върви сутрин да носиш вечерно облекло. Този парфюм на Диор е за специални случаи- вечерен. Не върви за спорт и ежедневието. Изисква и съответния тоалет.

Понеже си негрсмотен. През 17 век франсетста не са се къпели и са се заливали с парфем да не смърьят. Мъжете трвбвс да миришат на чисто, глупако. Ти си изпаднал от 17 в

Те точно затова връщат Джони. Щото възлагат продажбите си на мъжката ви солидарност към него. Иначе парфюмът никак не е лош - мирише на диви треволяци. Но в твоя случай си е направо спешно да си купиш какъв и да е парфюм.

Да ползваш какъвто и да е парфюм не е добър съвет- все едно да излезеш на разходка с фрак и папийонка. Един и същи парфюм ухае различно на всеки човек- затова всеки човек трябва да открие СВОЯ парфюм или своите парфюми- за ежедневие и специални случаи. Не понасям повечето парфюми на Диор. Те са ужасно тежки и ретро. Някои могат да се използват като самозащита- други за нападение.

До Идън Аз си имам 2 любими аромата от женските на диор. Върху мъжките нямам поглед. Мен ме привличат далеч по-свежи неща. И считам, че парфюмът трябва да се усеща от близко разстояние, а не да офонтяваш откъдето минеш.

:) Парфюмите- любимата ми тема. Парфюмът в някои случаи е като подпис- можеш да познаеш кой е наоколо. Затова вече ползвам различни. Любим мъжки ми е Емпорио- ,,He,,- Armani

Именно! Защото парфюмът е подпис и затова ползвам неща, които не са масовки. Сега лятото съм заложила на DKNY Be delicious :) За парфюми може да си говорим ехеее

lu4ka

До Идън. С изказването си напълно покриваш разбирането ми за парфюм или EDP. Проблемът е, че 90% от хората го приемат като торта ( мирише хубаво), а не като дреха ( стои ли ми добре? ).

За мен това е най-добрия парфюм на всички времена - Sauvage - подариха ми го още като излезе и така години наред не бих го сменил с друго. Впоследствие разбрах, че рокаджията пират Джони му е лице - няма нищо случайно ;)

Добър е, единствения му проблем е, че вече много лесно се разпознава и се носи от яко мъже. Има и други готини. Пробвай нещо Montblanc. Няма жена, която да не ми е казала, че мириша страхотно.

Джони рекламира новият Соваж (синята бутилка), а аз доколкото долавям, ти говориш за първият - класик. Много скъпо върви той и трудно се намира. Соваж-а и Шанел блу (мъжкият) много си приличат по миризма. Пробвай Балдесарини (на Босс) черният, много як, издържлив (вярно, малко тежък), има го и не е скъп ;-) Baldessarini Eau de Cologne concentree - класическият.

Пробвай Bottled night на Boss.

В тъмно синьо са и двете версии- едното е тоалетна вода- другото е парфюмна вода. Парфюмната вода има различен състав от нотки в пирамидата- той е за вечер и се определя като ориенталски- бергамот- пипер- лавандула - амброксан индийско рехче и ванилия. В тоалетната вода има ветивер - пачули- кедър- лавандула- бергамот- пипер. Това за мен е по- добро от парфюмната вода .

Има го даже и като Sauvage elixir, който е интенс версията.

тоя си има психични отклонения

Незнам ква реклама ше праи ма е ного грозен бе!

хааа..чаровен е 100%

Страхотно" Дивак "е страхотна реклама