Коментари - Джордан Питърсън - бащата на мъжете в цял свят | Лайф.dir.bg
назад

Джордан Питърсън - бащата на мъжете в цял свят

Философът с милиони правила и още повече врагове

Обратно в новината
| Автор : Даниел Петров

Коментари - Джордан Питърсън - бащата на мъжете в цял свят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пффф

Тоя още ли не са го арестували? Нали плачеше преди някокло години, че по новия закон за език на омразата в Канада ще го вкарат в затвора, защото няма да казва на транс хората каквото те искат, а каквото той прецени... :))) Даже фокс нюз му се смяха... :)))

И ти за кое точно се притесни? Че не са го арестували, или че е можело да ти казват каквото преценят, а не каквото ти искаш?

Куро ми мирише на Урда педерасссси български!!!!! Има ли кандидати да го опитат!!!????

Джордан Питърсън е моят баща, а Ноам Чомски моят дядо.

пффф

Съболезнования. Дано се оправиш.

Ти май недоразбра! Бих ти пожелал същото,но в твоя случай явно е безднадеждно

Поредният нацистки папагал! Все едно сме се върнали в 1930 година! Сега е модерно да си крайнодесен нацист, който харесва разни масови убийци като Путлер и техните изтривалки Орбан и Тръмп! И все морала на другите им бил проблема! Да се видят първо те в огледалото, какви са убавци!

скрий се, зомби-бот

Къде намесихте Тръмп?! Той е един о малкото президенти на САЩ, който не е започвал война!

Определено ми харесва това, което прочетох.Не претендирам ,че го разбрах в дълбочина. Припомни ми спомени от години.Колежките от моят програмен колектив нещо си говорят , а аз съм комуникативен и искам да се включа.Нещо не винаги разбирам ,за защо някакви дреболии така се радват и ,какви са тези разтърсващи емоции от някаква случка.Обичам да съм на ясно и съвсем откровено и доброжелателно задавам уточняващи въпроси. Тогава често ме поглеждат с някакви странни погледи ,странен микс от съжаление,леко високомерие, изненада и може да последва коментар ,към колежка, която иска да ми разясни зададеният въпрос, нещо от сорта с тон на презрение."Не му обяснявай ,той е мъж и няма да го разбере." Това си беше е нещо като нонсенс, защото много често са ми казвали колко много знам, учудвали са се от къде някаква информация я знам ,колко добър инженер съм бил , а сега нещо елементарно няма да мога да разбера.Ама аз бях много добре по висшите математики,основите на теория на полето ,цифровата схемотехника ,теория на вероятностите ,а сега някакъв коментар няма да разбера-хайде де. Казвали са ми, че сигурно използвам някакви техники базирани на мнемониката. А сега ,остови го ,той е мъж ,няма да разбере ,да не съм нещо по-низш.

Джордан е клиничен психолог, а не философ.

Да, Джордан Питърсън е и мой баща.

По тъпо заглавие до сега не бях чел, и то не е поради липса на такива...

Даниел дали се чуди - "абе и аз съм голям писател, защо на мене не ми пълнят банковата сметка, ами на Питърсън". И то след като много от неговите лекции са забранявани от толерантните власти ! Представяте ли си колко е трудно да правиш пари упорито вървейки срещу статуквото на деня ! Ами така е, Даниеле, лизачите не ги обичат.

Ах, тя и Бред Купър спомената в статията! Другата с малко здрав разум в главата. Дайте и нея да оплюем, а? Жалка паплач.

Питърсън е само един от многото личности, които се появиха като реакция на абсолютната полит-коректна помия която се лее от западните центрове за пропаганда - масмедиите. Благодарение на него сега израства поколение Американци и хора от др. западни държави които ще са имунизирани срещу идиотщини като джендър-идеологията и др. подобни тъпизми.

Пиши си там, каквото всичките верни на партията пишете - Путин е лош, Русия ще се разпадне и т.н. Там ти е силата. Питърсън няма нужда от такива смешни анализи като твоя.

Типично. Някой, който хората започват да слушат, някой, който все още звучи, сякаш не е обхванат от лудост, пък ний нямаме нужда от нормален и здрав разум, та дай сега да го натикаме в прахта. На хората обаче не им трябва Питърсън. Който го слуша, вече е стъпил на пътя на разума. Питърсън само поставя пътни знаци и указания. Но човекът вече върви по него. Няма да ви се получи, на тази сътворили това лайно. Такава публикация показва само паниката ви. Смешно и жалко Само след един безобиден коментар под публикацията за отказа на световните "лидери" на плана на Путин за мир, адресът ми отново е блокиран. Дирци, освен жалки и смешни, сте и глупави. Доказвате го всеки път.

Щом се водиш по някой значи си овца, не мъж. Блей си пред екрана и остави на другите

Лесно накърниха нежните ти джендърски чувства, нали педалче ?

На тъп ли се правиш или още не си се събудил? Да имаш общи виждания с някого не значи, че си овца. Според мен убийството е крайна мярка и следва да е наказуемо. Ако си съгласен с това, по мен ли се водиш и овца ли си?

На тия двамата, ако майките ви купуват дрехите нищо чудно, че слушате този. Това е още една форма на контрол, но сте мънички да го разберете. Живейте си в измисления свят и си мечтайте, че сте спайдърмен

Страхотен човек, невероятен ум!

За разлика от теб

Гледаш как се става мъж по ютубето! О времена, о нрави!

пълни тъпотиии един тъпак писал срещу един извратен...

Млъкни, убитак покварен. Разбира ти тъпата тиква на теб от философия.