Коментари - Джордж Клуни: Гневът и чувството на безсилие ни напомнят колко малко сме израснали | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задавам си въпроса, ако полицай тук окаже повече сила при задържането на цига... ром рецидивист оказал съпротива при арест, това прави ли полицая расист? Защо изкривяват правата на хората? Значи той може да нарушава закона, а като ги хванат и всичките болни и пострадали и на един да се окаже, че наистина му било зле и вече сатанизираме полицая.

Безумието да идентифицираш артистите с героите им ,издигна абсолютно неоснователно това съсловие до немислими и абсурдни роли на мъдреци и авторитети . Така е и у нас . Пияници и развратници,и обикновено доста ограничени ,но преъзходни имитатори ,се възприеха сериозно и раздават ум и разум и някои са морални стожери и заедно със спортистите са герои на нашето време.

В страна, в която могат да се правят пари от въздуха, да безделничиш, да не ти се учи и работи, а само да джиткаш дрога и да съчиняваш рап, в който се говори само за пари, кучки и простотии, и после да си расист с обратен знак - това се подкрепя от Холивуд.

Огромната част от Холивуд е на хранилка към Дълбоката държава. Даже повече от това - държат ги за топките и могат за един ден да им свършат кариерата, дори на най-големия. Така че, когато в такива случаи им наредят да "вземат отношение", продажниците са длъжни да се подчинят. Толкова за това колко струва политическото мнение на някой актьор. Мел Гибсън беше пример за обратното. Възпротиви се на евреите - унижощиха му кариерата.

И тоя се изака..защо холивудските откачалки, на които плащаме за да се правят на клоуни, си мислят, че могат да ни казват, какво да правим