Коментари - Джордж Клуни призова Джо Байдън да се оттегли от президентската надпревара | Лайф.dir.bg
назад

Джордж Клуни призова Джо Байдън да се оттегли от президентската надпревара

Актьорът беше поддръжник, както и сред дарителите на кампанията на настоящия американски държавен глава

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Джордж Клуни призова Джо Байдън да се оттегли от президентската надпревара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за нов клоун. Кой ще бъде кандидат, ако не Байдън: Майкъл(Мишел) Обама, Камала Харис? Както казват руснаците: Напрыгались!

Мислещият човек е застрашен от деменциалния изкуфял старец - Бай БайДън и негъра Остин които се опитват в момента във Вашингтон да налагат мнението си на останалата част от Световното население (което между другото е цели 90% ) своите изключително агресивни действия за ликвидиране на Православно Християнската цивилизация в лицето на държавите Русия, Украйна и България. Държавата Майка на православното християнство (България) е окупирана от Сащ със 4-ри американски бази и държана като Заложник за да съдейства за избиването на своите синове - Русия (по големия син) и Украйна(по малкия син). Решението на проблема е връщането на Апартейда и въдворяването във Затвора на Негъра Остин който се очертава като самозабравил се неблагодарник, който се е скатал и е избегнал Панделата за разлика от Манделата. Затова трябва да бъде екстрадиран час по скоро в Затвор във Южна Африка за да излежи няколко години заради наглите си действия и похода си за изтребление на Православните християни. Във много от държавите по света негъра Остин вече задочно е осъден и ще бъде арестуван ако кацане на територията на някоя от тези държави. Затова на срещата на Нато във Вашингтон представителите на всяка една държава поименно ще трябва да кажат дали негъра Остин ще бъде Арестуван ако кацне на тяхна територия.

Байдънчик, проксито на Обамчик, е най-големият приятел на ПУ. През 2018г в Сирия Мр. Тръмп разстреля 450 вагнеровци за 30 минути, посмели да нападнат американски позиции. Защото Шайгу се направил на луд, че това са някакви "частни лица".

Няма Байдън, няма парти!

За това трябваше да се сетят много отдавна. Човекът още от началото на мандата си показваше признаци, че не е добре. При всички случаи ще загубят, но ще го направят с чест, ако сменят кандидата в 12 без 5. Но поне няма да станат за резил и ще вземат правилното решение. Нямам нищо против Байдън, но е възрастен. Трябва да си вземе някоя вила на някое езерце и да лови риба и да пише мемоари, а не да го разкарват като циркова маймуна насам-натам!

DarkStar

Не могат да го бутнат - няма законни лостове. Той е номиниран, иска да се пуска на избори и ще го направи. Трябва нещо да му се случи ... не, че Американците нямат традиции в тази област. Тогава обаче се намесва Камала, а тя има по-лоши шансове от Байдън. Другите потенциални кандидати същи (според проучванията) имат по-лоши шансове от Байдън. Ситуацията е трагико-комична. Джо представлява най-добрият им шанс.

За жалост си прав. Америка е скрюд. ДжФК джуниор има някакъв процент но не мисля че ДП е изцяло зад него. Живея в Америка ор 2001 с малко прекъсвания и съм гражданин. Положението реално е имплозив по всички параграфи

Събраните пари до сега по закон може да ги ползва само Байден или Камала.Неможе да се прехвърлят на нов кандидат.

Още преди месец видната демократка и бивш губернатор на Южна Каролина Ники Хейли ясно заяви, че ще гласува за Мр. Тръмп. Т.е. тя си подаде заявка за ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ на Мр. Тръмп. При такъв тандем, републиканец и демократка, победата им е 100% гарантирана.

Аз също подкрепям тази идея. И аз съм демократ или поне бях но нвма да гласувам зс Байдън. Абсолютно няма да гласувам и са психосоцио. Ата от другата партия. Байдън трябва да сдаде поста.

а бе какъв демократ си ти бе . ти си си нормален джендър

Жена съм , а ти си обикновен панелен ком.лексар руски трол

По време на управлението на Мр. Тръмп заработих най-много пари, в частната си фирма, за 25 години в САЩ. Как беше казал Барашка Обамчик: фирмите не принадлежат на собствениците им а на "обществото" -негрите.

Ареее, и Холивуд се намеси!! Тоя клепар само преди седмица събра 30 милиона за БайПън, явно нва заповед са пуснали :)

Актьорите работят за пари