Джордж Клуни за Меган: Историята на Даяна се повтаря

Според актьора Маркъл е преследвана от медиите като покойната си свекърва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв морал очаквате от журналисти - всичко е рейтинг!

Типична простащина за "британските" снахи

Ане Клуни не се излагай да сравняваш Даяна с Меган защото колкото и да се пъчи няма как да стигне обноските, възпитанието на Даяна.. Ами да си седне на задника вместо да си държи непрестанно корема сякаш само тя е бременна и никой няма да ч ''преследва''..

Как така се възхищавате на възпитанието на Даяна, а Вие се държите невъзпитано?

Какви са тези глупости -Даяна беше разведена, с любовник-това беше скандално и затова я следяха папараци. Меган е вързана за мъжа си и бременна- нищо интересно .

Нито по красота, нито по харизма , нито по класа може да се доближи до Даяна. Нищо общо. Дори е далеч от класата на Кейт, но американските актьори и актриси може да си я харесват, но не и да я сравняват с Даяна.

Е, красива Диана не може да се нарече, но харизматична - да.

Меган не може да се мери по хубост и класа с Кейт, а какво останало с покойната Даяна мир на праха й!

Жорж Клюна да мълчи. Омъжи се за травестит. А херцогинята клецорачка никой не я преследва - не може да стъпи и на малкия кор на Диана.

На Даяна - не може определено! Оная беше едно простовато девойче, хукнало с пилешкия си мозък да "реформира" една хилядолетна институция! При това - "бягаше" от журналята, ама така, че винаги да я стигнат и да е в центъра на събитията, организираше "благотворителни" мероприятия, без тя самата да дари и едно пени... ...ах да - и постоянно се чукаше с прислугата и тук-таме с някой милиардер.

Absoliutno ! Nie chitatelite sme tormozeni denonoshtno da vijdame statii za tozi ujasen individ Megan ! Daiana beshe presledvana poneje beshe haresvana i interesna, Megan e presledvana poneje nalivat pari da se pishe za neia i poneje e neponosima !

Но за това си е виновна самата тя,защото реши,че дошла от улиците на Америка афро-американка и соросоидна възпитаница ще променя монархията и ще се раморазправя с всеки в кралското семейсвто.

нещо е объркал понятията Клуни, понеже ние, читателите, сме преследваните и тормозените от медиите със статии за бременната херцогиня.