Джорджа Мелони съди вокалиста на "Пласибо" за обида

Фронтменът на алтернативната рок банда нарече премиерката на Италия "фашистка, расистка"

Обратно в новината

Коментари - Джорджа Мелони съди вокалиста на "Пласибо" за обида | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Са много тънкообидни, фашистите ги пращаха в концлагери, тоя се е направил на репресиран.

Тая и днес да я фанеш ще се ебе както се е ебала на 16 топ пичките не умират

Карай на ръчна, бате !

Като видя да пише "Джорджа Мелони" - веднага кликам! И като вляза - пълно разочарование, няма мелони, няма силикони!

пача. Едно говореше и правеше преди да спечели изборите а когато дойде на власт и разбра колко е пробита италианската лодка се върна към корените си - ДА СЛУГУВА! В момента Италия е една от най-ревностните защитници на фашистка Украйна. И това е така, защото Италия е фалирала подобно на ФАЩ, Гърция и още няколко страни. Така наречените и 'съюзници" ЕС и ФАЩ ясно и дали да разбере, че може да врътнат крана и тогва аривидерчи Италия. Поради това Мелони слушка и изпълнява.

"тя превърна борбата с имиграцията в един от приоритетите на своя кабинет" Тази е поредната Швабска марионетка. За да я изберат каза това, което италианците искат да чуят и след това обърна палачинката. Вече имигрантите ѝ се струват твърде малко.

Жената е на 46 години, това не е младеж като чичо ти Пътя или Доналд и Джо.

Да си мери приказките певеца, а на карикатуриста това му е работа - да провокира.

Така провокираха и дадоха фира !

Тоя Брайън Молко е някакъв ЛУД, педдераз, психопат. Тоя би трябвало да ходи в Лудницата ( Психиатрията) , а НЕ да приказва за Политика... А думата- Расизъм я ползват САМО разни негри- маймуни, за да те ОГРАБЯТ, да ти ОТКРАДНАТ Работата, Парите и къщата.. Негрите ги застрелваме и колим на Турската гранциа, от откак я има България.. Мутрите, които се правят на негри с ЧЕРНИ коли БМВ, са Идиоти, ПРЕДАТЕЛи, помагачи на негрите... Лоши са ВРАГОВЕТЕ на България- араби, негри и китайци... Детските филмчета- Батман и Костенурките нинджа са ВРЕДНА китайско- негърска ПРОПАГАНДА и ИЗМАМА.. Те са пропоаганда на това да станеш ПРЕДАТЕЛ, да си лош и да подпомагаш враговете на БЪлгария.... да станеш предател като поп Кръстьо и Стефан Стамболов...

Си се попрестарал, но в общи линии е така - само черни и араби говорят за разисъм !

Ненаситни рупсита, ама 60+ годишни. Жалка картинка...