Джорджа Мелони зае челни позиции в годишните класации на елитни издания

Италианските медии отчитат, че през 2023 г. редиците на най-влиятелните жени в политиката са се свили

Обратно в новината

Коментари - Джорджа Мелони зае челни позиции в годишните класации на елитни издания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на кой му пука за тия класации? освен на някои самотни фригидни жени, да почустват "женската сила" и да се припознаят там нещо с клишета като "силен характер" и "успяла жена" кво значи влиятелна незнам С какво Тейлър Суифт е влиятелна в Бангладеш или Суматра? Или в Чили? Една певачица си пее там нещо продава албуми На кой му пука?

Ако има способни (да управляват) жени, нека се кандидатират за ръководни постове. Да, ама най-често жените са нерешителни, често си сменят настроенията и преценката им е податлива на променливите им емоции. Иначе - нищо лошо. Който се докаже и пребори, нека води, но с качества, а не със сексуалните услуги, които е предоставила някому.

Щото мъжете не са експлозивно емоционални? Колко жени са извадили пистолет при автомобилни спорове на пътя?

Жени в политиката. Историята познава ефекта на матриархата. Ма няма кой да чете. На тези които ги пишат тия пасквили препоръчвам да се опитат да излезнат от комплексираните си душички и да си зададат въпроса: Кой решава те да са отпред и каква му е реалната цел. Не е толкова трудно. Просто е дискомфортно да признаете, че сте жертва на наивност и емоционална проекция. Успех.

Дер лайнян и тая скочубра начело? Да им пикам на еврогейските ценности!

Нали , Путин трябваше да е жена на годината муахахахах