Коментари - Джорджина и децата на Роналдо в бяла снежна приказка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли най-накрая да си признае сексуалната ориентация, ами продължават да позират!?

При положение ,че може да си позволи почти всяка жена или момиче, защо трябва децата му да са от сурогатна майка???Защо децата да нямат истински майка и баща? , Нека са здрави, а тази,която се грижи за децата трябва да благодари на бога, че е извадила голям късмет! Има снимки на които целувките са много изкуствени ,а не на влюбени ! Дано да грешим!

Изглеждат мого щастливи, супер готни. Пожелавам им да са такива, кавито изглеждат.

Джорджина трябва много да внимава с ласките, защото синът на Роналдо расте бързо.

Неа ли са изулирът

Щот въобще не е лесно да намериш майка. Ако имаш пари момичета много можеш да намериш - повече отколкото можеш да "обслужиш". Ако майка търсиш е мъка - особено ако си с много пари - всичкото златотърсачки ти се изсипват пред вратата и айде ходи разбери коя верно ще е майка , коя иска да те съди 1 месец след сватбата за насилие или кой знае още какво. Роналдо идва от абсолютната бедност. Може да не харесва на всеки като характер или външност, но не е разглезен мамин син паднал от звездите - не го е правил за кеф - просто иска деца ама среща само златотърсачки. Добре , че я е намерил тая кака накрая. И беден да си и богат да си - читава жена да намериш, че и да те вземе (пък да не говорим , че и красавица да е) - горе долу като печалба от тотото е.

Ще се грижи.. къде ще ходи, нали за това си я е взел! Някак не му се получи. Купи си децата , майка нямат и си я взе да ги отглежда, ама да има стимул и да е по - всеотдайна все пак и нея и направи едно.

Противоестествено е да си купуваш деца

Роналдо къде е? Не разбрах ... Странна история.

Купи си деца , пробутва трътлестото и късокрако цигане за приятелка ,а си е чиста детегледачка...Добър футболист ,но живее в стил Майкъл Джексън...

Пак тука разни червени лайнари правят изцепки! Завиждат ли, тъпи ли са, олигофрени ли са, ма като не видяли хубав живот, и акат ли акат, безмозъчно!

Тази е супер тлъста. Даже направо е "клъста". Абе тюфлек си е.