Джорджо Армани: Парите не могат да купят елегантност

Щастлив съм, че съм жив, имам хора около себе си и съм здрав, казва големият дизайнер

Обратно в новината

Коментари - Джорджо Армани: Парите не могат да купят елегантност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм съгласен че с пари не може да се купи елегантност, дори да нямате вкус към елегантноста може да платите на човек който има изтънчен вкус и да ви направи елегантен , същото е и с акъла , повечето футболисти го нямат и за това си плащат на финансови съветници да им раководят парите иначе с празни глави бързо се фалира- примери много

А, напръй елегантен Митю Пищова, Пеевски, БойкУ, Цветанов, Цецко Цачев, Бенчо... Каракачанов...

A kakvo mogat da kupiat parite ako si gei i pedofil?

Тя па немотията ще те направи един елегантен, дръж ме да не падна.Простотиите на откъснати от живота милионери в деменция.Тоя кукундел е натрупал милиони продавайки елегантност на богаташи.Що не им каза преди 30-40 години, че не могат да си купят елегантност с пари?Цял живот си ги лъгал ли?Сега на какъв се правиш?

Некаде не прочетах, че Армани възхвалева немотията. Той е описал точно ситуацията, в която и купища пари да имаш, като не си го можеш, значи не моеш да си го купиш с пари. Команягите пак го обърнахте на пресметане на пари. Армани говори за талант, елегантност, визия, култура, класа. Вие пак почнАхте да изчислевате с какви пари фда си го купите, и веднага да слагъте мизерията в сметката. Е сами сте си виновни, с толкова негативитет, матриални котви и бездуховноЗ, и Бог не мое да ви помогне. На духовно нищия, никой не мое да му помогне. Тека е, кату оътричете Бога и силата, която идва от Бога. 100 мелиона евра утре да ти дам, ти до края на деня ше си ги загубила...... бедния духом, не мое и не знае как, да бъде могат материално.

Ела го кажи на наште кифли

Елегантността не може да замести благородството. А, низостта и в аРмани си отстава низост.

А, бе, бай Армани, прав си, че с пари не може да се купи едно нещо, ама то е акъл. Иначе такива като теб едва ли щяха да направят огромна пачка от мерака на куцо кьораво и сакато да е елегантно, като си нахлузи някой парцал, например съдрани гащи.

Всичко е толкова просто, само където трябва да ти идва от вътре!

С Бог и "nonchalance"

Абсолютно невярно твърдение! С пари се купува всичко на планетата Земя в общества населени с човешки същества. Можеш да си купиш политици, правораздаване, любов, уважение, дипломи, звания, здраве дори! Всичко на планетата Земя има вече цена!

Аман от команягите и техния бездушен матриализАм. Отрицанието на Бога не означава, че команягите имат власт и сила да го премахнът. Бог си го има, а команягите жевеат без душа.... то си е за техна сметка де, щото нищо не им е слаТко тека. Човека го е казъл деликатно, ама команягите пак го обърнаха на идеология и на материален еврейско/хазарски атеизАм. Тъпанари, тръгнале да трепът Бога .... самонаказавате се, команягите. Живота в бездуховноЗ не е сладак ... не е мил, не е смислен, и тежи.

Друг път. Ментета можеш да си купиш. Автентични стойности - не.

Някои неща не се купуват с пари. С пари можеш да купиш секс, но не и любов. Можеш да купиш лекарство,но не и здраве- ако беше както пишеш милиардерите ще са вечни,а не са.

"Това, което свързва всичко, е моят вкус, моето постоянно душевно търсене на претенциозна простота"- колко елегантно казано

Остава само да е записано това изказване на видео, където Армани си чупи елегантно меките китки.

Гладко обръснати, имеки на пипане, елегантни мъжки краченца. Мода, какво да се прави.

И не могат да те направят по млад...

Да го каже на съпругата на фатмака президент тя има нужда от такива съвети!

Аплодисменти за Армани! Прав е човекът, а наличието на пари, власт и лош вкус едновременно прави човека да изглежда жалък и смешен. Защото не всички са овце.

Прав е,че не могат да купят елегантност. Но само частично. Парите купуват ВЛАСТ. А с властта "казваш" на овцете кое е елегантно и кое не е. Много е просто. За това си има хайлайф. "Звездите" от хайлайфа се показват чрез медиите и дават разяснение на зомбитата, акво ЩЕ е модерно следващия сезон. И зомбитата веднага търчат и си купуват само това което ще е модерно... Изобщо Гьобелсовски мурафети.

Да дойде в България да чработи за 300евро на месец и после ще го видим колко ще е елегантен

Ами човека казва - елегантност не може да се купи. Пълно е с примери наоколо - виж само мутресите, мутрите, Деса и всичките ни "звезди", които имат достатъчно пари, но пълна липса на стил. Пари и стил са две различни неща.

Парите дето ги имат мутрите/мутресите не са техни. Те им са дадени "отгоре". И може всеки един момент да бъдат поискани обратно. И тогава който е бил непослушко катастрофира (инфарктче, търси си детето, НСБОП и т.н.)

Нищо не си разбрал! Няма и да разбереш. Дали носиш Армани или цървули ако си цървул колкото и пари да имал си оставяш цървул. Това казва...