Джос Стоун стана майка за първи път

Певицата и приятелят ѝ си имат красиво момиченце

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Cody DaLuz- това е името на музиканта- не Далус като фамилия. DaLuz е артистичен псевдоним.

Голяма певица! Да са живи и здрави!

Тя е дарила с дъщеря партньора си...” - Обикновените жени раждат, обаче известните явно ДАРЯВАТ, хахха! Как става така бе, драскачи? Как ще ДАРИШ с дете? Подаряваш ли го, от къде го взимаш? Ако го е родила, пишете, че го е родила, щото за милиони години всички бозайници раждат, не знам да е измислен друг начин. Какви сте ми кухи...

Подаряваш ли го, от къде го взимаш - казваш. Това "от къде го взимаш" е много тревожен въпрос с оглед на връхлитащото ни напоследък от не знам къде точно "номерационно-родителско" законодателство с поразяващи т.нар. "брачни" комбинации.

Страхотни са! За жалост все по-рядко ще виждаме традиционно семейство,брак,любов, грижовност!!!

Да им е честито на родителите № 1 и № 2! От все сърце! Пък който и ще да е № 1 или № 2! И внимавайте - не обиждайте това прекрасно Джос Стоун с тази абсурдна дума "майка"! Аз споменавам думата "майка" само по адрес на онези, които зарадваха света с това прекрасно "родител № 1 и родител № 2"!. ;-)

Не си добре нещо с главата...

Така става, когато медицината се впрегна в борбата с короната, а забрави лудите....

Забелязвам, че хората с нормален интелект плюс чувство за хумор стават все по-малко. А ти не се занимавай с моята глава - направи нещо за своята, защото когато видиш децата си или внуците не като свещеното "майки и бащи", а като родители с номерче, ще бъде вече късно.

Споко, тук бродят доста тролове. И червени и гербави. Не четат, не разбират (отде толкоз акъл). Виж, ако им обясниш иронията си, щяха да те заринат с +чета.

Една от любимите ми певици! Да са живи и здрави!