Джулия Робъртс и Джордж Клуни премериха сили с Бай Иван и го победиха

Филмът "Билет до рая" с участието на две от най-големите холивуски звезди привлече интереса на родната публика

Обратно в новината

Коментари - Джулия Робъртс и Джордж Клуни премериха сили с Бай Иван и го победиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Иван 1 филмът не ми хареса изобщо. Язък, че на кино ходих да го гледам. Иначе клипчетата им за много добри, най-вече тези за Марулка. Джулия Робъртс е просто класи, само трейлъра като гледам и меко казано блести.

Бай Иван е такава простотия! Много е жалко,че и деца го гледат.

Живея в Младост и Автокиното сега е тук, само с бг филми. Човекът, който пуска филмите с горчивина констатира- Тъжното е, че най-много зрители има на “Бай Иван”…

Много слаби са българските сценарии. Затова и филмите не струват. Иначе има изключително качествени режисьори, оператори, звукари, монтажисти, актьори и т.н., но сценаристите са "за издирване".

актьорите, но те не са виновни, че така ги обучават в НАТФИЗ всички под калъп на Станиславски, да театралничат и преиграват по един и същ начин, независимо дали в театрална постановка или на продукция за голям екран, па дори и телевизия. И дикцията и ужасна - не говоря за диалект, нямам против диалектите , но дикция ...ужас

+1, +1, +1, изцяло съгласен!

А бай Ставрев кога??:)))

Това нящо "Бай Иван" си е баш "под калъп на Станиславски". Сал едно ма оспокоява, че Станиславски, слава на Бога, е отдавна поумрял, инак щеше да му се стъжни от таквиз коментарии, на дебили.

Кава е тази простотия бай Иван???? Гледах трейлъра. Някой да ми подаде белината да си измия очите.

Изобщо не се учудвам. 'Бай Иван ' е филм с малоумен сценарий и некадърни актьори. 'Билет за рая' е с изтъркан като соц килим сюжет, но поне е добре изигран от доказани таланти. А нашето си е квартална боза.

Никой не очаква да намери разум и иновативно мислене в комсомолци.