Атанас е големият победител в "Гласът на България"

За първи път за последните три години отборът на Иван Лечев не спечели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отдавна се коментираше че на финал ще са Тино и Атанас-по първия летяли сутиени и с право, а втория все едно току що е дошъл от струга-облечен извън всякаква критика, нито държание,дойде си шлосер и си отиде така-------това си е той и нищо няма да направи, ТИНО,ДЕРЗАЙ МОМЧЕ,ТИ СИ НАШИЯ ПОБЕДИТЕЛ-НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ А ПОКАЖИ ЧЕ СИ ВЕЛИК-ОБЛИЧАНЕ, ДЪРЖАНИЕ,ГЛАС,,,,БЪДИ ЗДРАВО, МОМЧЕ И ДРУГ ПЪТ НЕ ВЯРВЯЙ НА НАГЛАСЕНИ ПРЕДАВАНИЯ

Камелия не спря да си лангърка циците! Абе що за проява на просташки вкус! Беше готина на времето, сега е една олизана овца с изкуствени цици! Абе жури си, ако искш да те вземат на сериозно облечи се подобаващо! Чалгата обаче не прощава!

Почти винаги само млади мъже печелят формати с есемеси, без значение за какво се състезават, защото само ученичките пускат есемеси. Нормалните хора не си харчат парите за такива глупости.

НАСКО, Е СТРАХОТЕН, ЗАСЛУЖИ СИ ПОБЕДАТА!!!!

Получил есеме-си, дрън! Гафа се радваше, все едно, че е станал нобелист и не е знаел, кой ще спечели. А ако състезанието се решаваше с есеме-си, щеше да спечели ученичката. Най-малко половината и училище са пуснали по 20 парчета от де що апарат са докопали. За Атанас даже баба му нямаше да успее, щото е заета да прави кекс.

Личи си че не сте фен на момчето от народа! Ама то точно и за това вашия фаворит не спечели, който и да е бил всъщност той. Правите пристрасни и не много правилни заключения. Ето давам пример с вашата "ученичка". Ако било състезанието с реални SMS-и трябвало половината училище да пусне такива. Не е вярно, даже не е и задължително да пускат извън нейния клас.Другите ученици пускат глас ако да речем въпросната "ученичка" е от сорта "общата", "тая дето не отказва на никой" или ако е качила голите си снимки или в ФБ или Инстаграм или някъде другаде, пък ако има и клипове....равна няма да има. Така че тезата ви е напълно грешно изградена. Атанас от Варна спечели именно защото мнозинството го разпозна като човек от тяхната черга, който дори и без музикално образование може и да пее.

За кое момче от народа говориш? За Гафа, ли? И това на кого съм фен няма нищо общо с начина на определяне на победителя. Ти щом искаш, вярвай, че е чрез преброяване на изпратените за участниците есеме-си. Аз, меко казано, се съмнявам, защото пералните обикновено се ползват за пране.

Най-добрият и завършен певец беше Ива и тя трябваше да спечели.

Тази чалга певица трябва да не участва в журито. И да си смени стила на обличане.На финала беше с разголена рокля, като на секс парти.

По скоро беше за филм 18+

Защо да пишем, като бързо, бързо изтривате коментарите? Това ми дава повод, че това което написах е вярно. Пак купени гласове!

Това се знаеше още като графа излезна да пее с него че търсят феновете на двамата да гласуват за единия:((((( Мисля че менторите реално не би следвало да излизат на една сцена с кандидатите, защото все пак се иска да се гласува за кандидат а не за ментора му...Песента дето избраха на Тино за финал просто не показа истинските му възможности. Не оспорвам таланта на Атанас но ми се струва че отново няма равнопоставеност както би следвало да е при конкурс...

Еврика бе човек, ти преоткри с този коментар топлата вода ! Колкото до Тино той сам си е виновен като си избра Камелия!

Миналата година Иван Лечев покани Вълдобрев да пее заедно с Ния, победителката и тази се видя, че тя не може да пее, а само крещя, но Наско си пее и сам чудесно.

Колко телевизионно време, колко писания, колко зяпане пред екрана - за нещо и некои, дето ще ги забравят утр

За мен безспорно Ива трябваше да спечели. Какъв глас има това момиче, дано продължи напред. Но ясно е, че гласуват само кифлите и затова печелят момчетата., а те и двамата са симпатяги по своему.

Дамите от финалната четворка бяха къде , къде по-впечатляващи , но ....Пустите му малки пикли дето пращат есемеси , обърнаха вота!Глупава история!

Голямо е сладурче този Наско, много е талантлив, Тино- също. И двамата бяха достойни финалисти и победители. Много успехи им пожелавам! А Тино в метъл и рок средите ще бъде ненадминат! Оприличавам го на Виле Вало номер 2. В България дано да има успех, но в чужбина със сигурност ще успее много повече.

Честито!Желая му да не си остане само с тази награда като всички останали, спечелили този конкурс.

Обаче вероятността да си остане само с тази награда е доста по-голяма! Не виждаш ли че само ги карат да си въобразяват че стават"звезди" Ако не успее да изкара на пазара песен която да стане слушана....връща се към стругарството и толкоз с музикалната кариера на Наско.Другият може би по оптимистичен вариант е да пропее в някой бар.

е, той си пее......в барове.....

Истински човек и истински победител а не непкое наудерено джендърче или истеричка мслеща ,че като вие пее.

Браво на Наско! Момчето има и глас, както и талант.Остава да бъде школуван, и да работи върху притесненията.Те произтичат от скромността и добрината. А Тино има бас или баритон, но той не пее, а изпълнява речитатив, за разлика от големия Бисер Киров.Малката Надежда е голям талант, тя също ще успее.

Arcadium

Кой ги гледа тези еднодневки?

Тино е аналог на а Гого от Тоника, има басов глас за бекграунда , но няма как с тези лимитирани данни да е гласът на БГ! Иначе талантлив, но понеже с виЗИя подмокряше тийнейджърките, те му дадоха есемесите си доброволно

Че каво видя толкова във визията на Тино което да води до "подмокряне"? Ако трябва да сме чесни момичетат бяха класа над тях двамата.

Много е смешно. Никеца,Сергей,Красимира Къде са?

им е мястото... особено този никеца за коша отвсякъде...лечев затов си се провали, щото заложи дълго времена този смешник.

А малкият победител кой е?

Най-добрия кареоке изпълнител - завършен продукт!

Chefo77

Честно казано - харесвам Тино като глас повече - направо ме кара да настръхвам. Но "Честито" на Наско!!!

Първоначално бях за Тино-той е фатален като външност и бутков като глас.Той също се взе за много въздействащ,но народа спечели чрез Атанас-комерсиален глас,раздаване от душа и сърце и скромност.И двамата според мен са супер,но по различен начин

За мене е рано да се каже кой е "Големият победител" По скоро всички финалисти към момента са победители. Нека видим след година, защото след проведените няколко конкурса някои от победителите не си ги и спомням, а още по-малко пък някаква тяхна певческа кариера.....

че има такова предаване, другите сайтове отразиха поне последните кръгове... На живо ги гледах предните кръгове и Атанас определено излъчва чистота, а тембърът е уникален. Друг подкрепях, но от Наско да загуби е просто чест. Има някаква надежда за България, май...

А малкият победител кой е? Като съобщавате големите, кажете и за малките... Победители

Каквито и резултати да са отчели, Тино е истинският победител! Гласове за гласуване в България винаги може да сикупиш, но глас за пеене може да ти даде само Бог! Не, че Атанас пее лошо, но Тино определено го превъзхожда. За мен той е поедителят в този сезон, а може би и в трите, проврдени до сега!

Tino stava da imitira Bobby Solo(ako znaesh Koi e )

Заслужено на 1000 %, Ива си има бъдеще в музиката, Надежда има още път да извърви, Тино просто Камелия го провали, а за злобарите по-долу, че пролетариата, и други глупости, ще кажа, гадни, завистливи българи, народна типична черта, като традиционно ястие ни е, който и да беше щяхте да се иЗокате грозно - честито на Наско!

Победата и гласът на Атанас показва какво означава да имаш дар от Бога .Да е жив и здрав и честита победа !

Браво, доста добро предаване направиха. Направо не мога даповярвам, без лигавщини, лакърдийки и негативизиъм. Още веднъж браво. Успех

Браво на Наско!

Браво на момчето.

Автора на химна на Бургс,"Бургаски вечери",,също е стругар.Иван Ванев!

"Гласът на България" спечели Атанас. Варна загуби един стругар.

Много ме кефи!