"Easy on Me" на Адел оглави класацията на "Билборд" за сингли

Миналата седмица парчето дебютира на 68-мо място в чарта само 5 часа, след като излезе на пазара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен не ми харесва.

Не я харесвам дразни ,докато си вика,мислейки си,че пее.Прекаленл е прехвалена.

Не съм почитател, но понеже много шум се вдигна около тази песен си я пуснах да я чуя. Супер умряла музика, не знам как може да топ на кавото и да е било.

Доста посредствено изпълнение в стил графа,не е за чартовете при всички положения

И аз не мога да разбера тая мания по Дебел. Първо - физически е голяма грозотия - даже и отслабнала не струва. Неква полуплешива скумрия ми е... Второ - отвратителен характер, базирайки се на това, което съм чел за нея. Размята средни пръсти по награди, псува, прави простотии. Леш! Трето - пеенето и е като вой на вълк. Четвърто - песните са и супер умрели и депресантски. Само циврене и вой, никакъв живец няма.

Адел. 5 години скатава някъде, после пише един сингъл и вкарва неква лична драма, я се сгодила, я се развела, я някой и казал че е дебела, след което с трясък излиза в челните места по класациите, инкасира няколко милиона и отива да дреме 5 години пак.

Ми може си, прави го, прави го и ти.

Не може почитателите на който е актуален сега, че последно знам Ивана и Анелия, да коментира Адел.

не мога

Не ми харесва, същото мрънкане, после вой и нищо, ако си пуснеш песните й една след друга, оставаш с впечатление че тече една и съща ... боза.

Да бе…затова превзема класациите

Ко рьечи, ко? Нещо се опита да се правиш на вървежен, ама не ти се получи.

Е точно това се чудим повечето хора тука - как по дяволите с тая утрепана песен превзема класациите...

Аделита се е направила от всякъде - няма , бръчки, зъбките бели подредени, , килограмите стопени, косата - лъскава, устни, мигли, тъмни дрешки …и - применила се Аделита, пак същата овца гласовита…не я обиждам лично с това, а констатирам маниера но пеене- С тази песен обяснявала на сина си защо се е развела и да я разбере и да бъде снизходителен към нея…изглежда няма алтернатива за развитие и някакво разнообразие в маниера на пеене и темите. Мощен, чист, почти оперетен глас, много удължени гласни в една октова и драматичен сироп от римувани клишета. Общо взето - още от същото..жалко за Уайнхоус