Ед Шийрън като елф в коледен дует с Елтън Джон

Приходите от "Merry Christmas" ще отидат за благотворителност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Музикалното чудовище Елтън Джон е на завидно ниво. Прекрасна песен!

Песента е страхотна! Браво!

Какъв е изводът, като видите само два педала? Че колата е автоматик.

Истината е, че просто Ед Шииран е много провокативен и от уважение към Елтън Джон се закачча със зрителите. Човека си е женен за прекрасна жена, има си две деца и на всичкото отгоре й е верен, дори и след като стана богат и известен не я смени. Толкова за големите певци, а на първосигналните родни моралисти мога да кажа само, че явно им прави кеф да гледат на първия ред в парламента доказан престъпник, да ходят в църква, в която се вихри содомия и златолюбие, да се напиват като кирки и да бият жените си, щото са мъже, дъщерите им да проституират, щото е лесно, синовете им да разнасят славата на България като наркотрафиканти и обирджии на банкомати, да се освинят по празниците под звуците на чалгата и т.н....

Чичо Елтън му е сложил една коледна паца

Само в България може двама тъпнари да седнат и да коментират прекрасна коледна песен на двама много добри певци. Тва е магията на Интернет - позволява гниди да коментират песнопойни птици.

Сега си помисли: Коледна песен за Рождеството от Богородица на Божият Син....изпята от мъжеложец. Не ти ли се струва твърде СЮРРЕАЛИСТИЧНА....такава Коледа?

Щот Елтън е много пред любимата ти Глория, или Луна, или там каквото слушате от този стил. По-добре Елтън и мъже....каквото там измисли от пропадналите проститутки, които боготворите!

Ако истински познаваш и вярваш в Исус, ще знаеш, че той учи на любов дори и към тези, които не харесваме. Така че не виждам проблем. Все пак Господ ги е създал такива. Ако има някой виновен, че са хомосексуални, е този, който е създал всички, включително и хомосексуализма - а именно Господ и сина му Исус.

2 леви пед*ла

да вземат да се скрият. Отвратителни извратеняци№