Един месец, три дестинации: Жарката почивка на Николета продължава в Дубай

Носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2006 г. придружи любимия си в Обединените арабски емирства за зимната подготовка на ФК "Левски"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, спрете да показвате тази ......Направо лошо ми става от натрапване на джукести,гумени и самозабтавили се особи. Хората гладуват,нямат пари, а ни занимавате с хора,които живеят само да се показват къде ходят и чупят стойки.

Na tazi cicite i mnogo se izkrivili be

Алооооо, администраторите, защо си мислите, че някой се интересува от тази особа? Това ли са най-важните новини за България?

тая па от какво се е уморила, че е на почивка... сигурнУ ше е от многото почивки, от почивка на почивка....на друга почивка, и сЪ измори...

Да попитам: отварянето направо на коментарите, брои ли се четене на статията?

*за четене

Хайде, миличка, още десетина чаршафа ще обслужиш и се прибираме на село.

А, стига вече с тази про-сти-тут-ка.

Днес активно си почина Николета, За отмора врътна само шест... Мммм, какво ли... Да речем "кафета".

Ау ,тази е станала много грозна циганка.Преди беше супер като беше по закръглена ,сега е абсолютен щиглец.

Тая все едно, че е излязла от някой концлагер. Странни разбирания за красота.

И то сама се е нарисувала с фотошопа така ! Иначе е ниска, с х-образи крака , цомби като балони и огроооома глава.

Ай стига с тия курви де. Тая е даже залязла курва

абе я престанете , нали ви писах ,пак: на царица И МАГАРИЦАТА ВСЕ МИРИШАТ,,,,,,,,,,,,

Съмнявам се, че наистина си почива жена, която цял живот се чувства длъжна да се доказва пред "завистливите зложелатели" колко е красива, секси, успяла, богата, харесвана, щастлива и т.н. "Вижте ме!" Нормалният човек изживява щастието си, късмета си, почивките си пълноценно - без милион снимки и суета за пред другите. Това е личен живот, не работни ангажименти. Такива места по света вече не са чак толкова недостъпни и за "обикновения" човек, та какво точно доказваме и на кого? Или пък дали времената на криза, които изживяваме и ние, са най-подходящи да демонстрираме възможности. Но трябва и малко разум и съобразяване да се прояви. И най-тъжното е, че от тези дестинации най-често те не виждат и помнят нещо смислено. Най-много плажа, за да се снимат разголени. Или шопингът, сякаш магазини у нас няма и ще избягат модните парцалки. Нищо друго не ги интересува. После лъсва невежеството им дори кои са столиците на държавите, които са обиколили. Та, какво точно показваме и доказваме?

Има право на свой собствен живот, дали заради парцалките или заради прекарване на красиви места. Това си е личен техен избор. Все пак животът си е един единствен и никой не би трябвало да живее според мнението и решението на другите. Но, живейте си живота и не обръщайте внимание на другите, стига да не им причинявате вреда.

Явно още като ученичка много е усвоила геометрията и приложението на перфектния триъгълник между краката.

НиЛо е хванала повече топки от Никито Михайлов, професионалистка...

Таз пача...от какво си почива в Дубай ?!??

Ами ще почива, като не може друго да прави!

Хепи Фъкинг 35? ... Всяко ебане ли си празнува с торта Пачата?

Дубай е като един глобален публичен дом. Има си колкото искате информация какво точно правят тези инстагратутки.Потърсете .А тази си има и партньор хаха, заедно запаботват.

"Жарка почивка"... само в булгаристан може да се роди такъв мазен евфемизъм за тежка и натоварена работа... Тая са и пръснали физиологичните отвори от толкова много "почивка". ха-ха... Разберете бе, псевдозвездите на булгаристан ходят в Дубай да заработват, не да почиват. * Ало патреотрошляците, булгарист е ВАШАТА родина! Не я бъркайте с моята родина - България!

В допълнение на предишния ми коментар. Може и да пише от какво си почива, знам ли?!... Твърде дълга статия за един парцал. Вчера имаше някакво писание от няколко реда за една друга жена. Пенсиониран лекар на 86 г. Загубила дъщеря си и на тази възраст, работи на 3 места за да отглежда внучето си, останало без майка. Ама какво ни интересуват тези неща! Я да съберем малко пари на Николетка, че сигурно бая се е охарчила от "почивки". Пък знае ли се, ако й съберем повече, може да реши и да ни избави от присъствието си...

Ма от какво си почива? Тая не е работила и един ден през живота си. Цел живот креватни подвизи. И понеже си е платила на дир.бг и още един куп сайтове трябва да знаем как "почива" ?!?

Само не разбрах от какво си почива...Милата, явно се е преработила!

Не ме интересува живота на тази. Но мисля, че тези, които се класираха на призовите места в различните спортове, те трябва да са в Дубай. Докога футболистите ще ходят на луксори курорти за "подготовка", а някои нямат и парно в залите. Ако са само на самоиздръжка, разбирам, но има ли и държавно и общинско финансиране си е пълен грабеж спрямо останалите.

Как е възможно при жива майка детето й да расте без майка? Едно е да те няма 3-4 дни, седмица, но месеци?!!!!! Парите и глезотиите, които й купува, не заместват майката!

Такива в Дубай отиват само за да смукнат пресни кинти. Който се е качвал на самолет до Дубай знае какви шаврантии летят ;)

николета няма такива дълги крака, лъжа с фотошоп. Да си беше останала на вид каквато беше на 16 не беше грозна, естествена, сега е нищо.

в нормалните държави такива хора ги посещават социални служби и данъчните, в ненормалните ги рекламират

Горкото й дете! Тотално неглижирано. Тази докато си вее задните части по света целогодишно, кой й гледа детето? Ще му организира рожден ден за 20 000 лв. и дотам. Само дето най-важните неща не се купуват с пари. Отвращавам се от хора, които си неглижират децата. Увреждат ги за цял живот.

ЖАЛКАТА,а не жарката почивка на този парцал...

Нали знаете как изглежда главата на самолета за Дубай.

Стига ни занимавахте с това Недоразумение..

Ох, тая не се напочива!

Ми дек да иде кат е селска пръчка? Оно си знае Дубай.

Тъп футболист мамин синковец. А Минатомета няма кво да го обсъждаме. У Майналенд си го знаят що за миндил е.

Тази е 1.6 м висока. Супер джудже. Добри буфони, но не е толкова чак....колеги..... Този Ники е будала. Нека. Винаги са нужни повечко такива. Има много други мацки. Тази остаря. Доста ползвана. Супер много баджанаци. След 5 10 г ще си харчи парите, а тя ще иска повече, но уви сухото ще му свърши. Тогава ще гледаме. Успех на двойката. Нека сега гледаме други. Ваня нексото

Отпадъци!

Тези “плеймайтки”, все по почивки ходят. Ама от какво точно са се изморили. Те по тежко от х_й не вдигат.

А откъде са парите за почивките

от ПЕРУКАН,как от къде.Бас че на втората седмица след като Боби Михайлов не е президент на БФС таз "миска" ще го е забравила!?

Дъртия алкохолен плешивец краде от БФС-то,оттам са парите.

Тая тъпотия има най-много гледания от всички статии в тоя сайт

Що проститутки минаха през тоя Дубай….

Доста много минаха от там и ги минаха, голяма картинка бяха преди няколко години когато дружно в петък пътуваха за Дубай.То анцузи , то очила стигащи до над челата им, шапки, шуби до земята - а отдолу полу голи - за да не ги познаят или снимат хората на летището. А още по-интересно е връщането им :) - колко съм се смял... не е истина. Сега се промениха нещата - самосиндикално....

Стоенето на Курволета в Дубай става все по-дълго с всяко ходене - падна й цената и сега не става с 2-3 седмици да се осигури за цяла година.

Защо се пише и говори за някоя си спечелила абсолютно безсмислена "титла" ПРЕДИ 17 год??!! Това ли са звездите и културата!? Ебасиии дивотиите. Наистина нищо интересно. Медиите явно няма за какво да пишат. :)

Е хайде сега...Ние все още сме на "шеста по красота в света", 28 години по-късно....четвърти по на световното, на три морета... Ти за някаква плеймейтка преди 17 години правиш проблем :D

кралица на минета, като и нажаря гъза с коприва ще и направя още по-жарка почивката.

има между баджаците, куче с погача минава през нея.

9999

Чувал съм едни неща за жените, които ходят често до Дубай и стоят по 1 месец. Сигурно затова е уморена

Почивка от какво? Тази парцалеса каква тежка и отговорна работа работи? Риторичен въпрос.

Николета просто плаче за моя питон такова клатене ще падне че плешивеца повече няма да го погледне

Хубаво пиче е Николета,колко чикийки съм правил

изпръцканото ми дупенце, как ли мирише след като се е ИЗАКАЛА ?

На лайна

Ни информира за информацията от информационните източници на информационната ера.