17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гъ

Първо отиването и в най пошлото клюкарско предаване на Гала с лице на крава е гадна работа.. Една година е малко време,че и книга ще издава. Кой знае какви неверни неща ще пише,само за да продава тъпата си книга и да печели от смъртта на Милен. Писна ми разни кифли . И най важното,когато си обичал някого и той не е жив да се защити или опровергае неистини не е редно да пишеш за него. Тая си е чиста измамничка -нумероложка ,АЙДЕ де. Има една друга,която от години живее на гърба на самоубилия си мъж, че изкара и дъщеря си ,която не става за нищо да пее за да ядат. Тук е същия случай.

Хубава жена

Жената е изживяла и все още изживява болката от неговата загуба. За нея това е начинът да го запази жив в спомените си и да облекчи мъката си. Не съдете хора, които не познавате. Аз не я познавам, но като жена й съчувствам и я разбирам.

Това ми идва в повече. Като беше жив къде бяхте. Стига лицемерие....

Вече си духат на небето Минет Цветков и Курритаров, а може би и Юлиан Вучков се е присъединил ...

Хайде бе пъпеши.Вкарайте убиеца на Милен вече в затвора.Какво още ви трябва бе мръсници,че се бавите нарочно.Правите всичко възможно да не го осъдите,но поне нека да лежи в ареста.

Гадно е, че тази персона се скъса да обикаля телевизии и вестници и да разказва за Милен.Кой я знаеше преди, сега и книга, не е ли прекалено.Същата се жалваше, че не е поканена на погребението, колко и как са били заедно с Милен, тя си знае, но от всичките и изяви едно гадно усещане остава.

Знаете ли га убиеца на Милен ще бъде осъден - нивгаш. Знаете ли защо - защото сме в Булгария. А българския съд е много либерален. Ко стана с убиеца от дискотека Соло? Ко стана с Матвев- убиеца от Борисовата градинка? туй ще стане и с убиеца на Милен. Те тва е. Бугаристан

Майката на убиеца на Милен Цветков е шеф на "Карнобатска гроздова", от която вече не пия. Но какво става с нашето правосъдие, защо стои в задънена улица, докога, или каквото е станало от времето на братя Галеви досега туй ще бъде ! Егати !!!

Имайте уважение! Щом е бил с нея, за него е била важна.Все пак ще подпомогне децата му.Дъщеря му всъщност е пълнолетна и живее в чужбина.Малкият повече се нуждае в момента.

Най-важния въпрос е дали убиееца на Милен Цветков ще влезе в затвора. И променените закона при убийство на пътя с наркотици или алкохол да се смята за умишлено деяние. Писна ни от наркоманчета и богатите им родители.

А може би има и друг въпрос. От това, което видях на записите от близките камери, това убийство ми изглежда организирано и поръчано, значи. Не вярвам да е случайност и че го направиха точно на Великден.

Така изглежда, но едно богаташко синче няма да се навие да е изпълнител.По празниците просто тея откачат от екстри и се случват такива неща за жалост.

Дори, ако съдружникът на майка му е в затвора и се предложи сделка?

На мен мен пък ми изглежда, че не си си си пил хапчетата за конспирации днес.

Всичко се ПЛАЩА! Господ бави, но не забравя.

Хората по различен начин изживяват мъката си от загубата на блъзик човек-едни страдат много дълго и се затварят в себе си, други като че ли "зазидват" мъката си дълбоко в себе си и привидно сякаш са превъзмогнали загубата .....но има и един клас хора, дето от "мъката от раздялата с любимия" за под година успяват да напишат, редактират, намерят спонсор и издател и да издадат книга. Тия последните са т.нар потребители на любов-егоизмът, егоцентризмът и личният им интерес са над всичко и всички, вкл и над паметта на този, който са загубили. Особено ако е бил известен...... и се стремят да потребят и последните следиостанали от този човек на земята.

И тази решила да изкара някой лев от смъртта на Милен. Ако беше жив, дали щеше да ѝ разреши да пише книги за личният му живот в последните 4 години. Пошло, ненужно изнасилено излияние. И тя не е жената до Милен, защото той е далеч от тук, а тя си развява куйрука по платени медии и реклами за негова сметка. Той не заслужава това, нито преди, още по-малко сега.

Какво стана с боклука наркоман?! Жив ли е?!

Извинете, ама не чувствате ли абсурда на тази формулировка "жената до него" поне в този случай?

НЕ

Абсолютно си прав. Просто много от журналистите не четат книги, а само фейсбук.

Джордж Оруел "Журналистика - е това да публикуваш онова, което властта не иска да види публикувано, другото е пропаганда."

Много хубава мисъл на Оруел. Благодаря, че я написахте! Нищо, че в дир едва ли има голяма полза :)