Една разбита душа: Ейми Уайнхаус щеше да навърши 40

"Кралицата на Камдън" бе известна и с многото скандали, пристрастявания и семейни проблеми

Обратно в новината

Коментари - Една разбита душа: Ейми Уайнхаус щеше да навърши 40 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да,тя беше невероятен талант.Вълшебен глас,невероятни песни.

Незапомнящо се песни и един white trash

Не разбирам защо всички си мислят, че като харесваме творчеството й...или това на Фреди Меркюри, значи автоматично харесваме и налагаме на всички начина им на живот...не...нищо подобно!!! Но няма как да им се отрече, че са невероятни музиканти!!!

Фреди си е Фреди. Ейми не може да му стъпи на малкия пръст по харизма ...

Артистите и хората с талант са по-различни и чувствителни от другите Разбрахте ли, простаци? Дори и не сред живите , тя ще остане безсмъртна с музиката си

Пълни глупости! Не са по-различни! Просто имат много бързи пари и малко дълготрайни ценности! Предпочитам да живея дълго, да се радвам на живота без помощта на наркотици и алкохол, да имам хубаво семейство, деца и внуци! Аз не виждам никаква чувствителност, само падение, самоунищожение и липса на всякаква отговорност! Говоря за нея като човек и не като изпълнител!

Не се хаби, няма да те разберат тука селяците. То толкова лесно се става артист, талант всеки има пред телевизора с пуканките.

Сутринта вечно младата Ирина Цонева мекаше с апломб в национален ефир, докато изразяваше възхита от имението на Пабло Ескобар, което посетила. Тук ни занимават с друга особа, отличен пример за подражание на неукрепнали юноши. Красота...

винаги се чудя, защо не се държи отговорност - и съдебна , и обществено порицание на двамата създатели на едно дете, било то и на възраст до 30 години (примерно). Въпрос -Кога за провалените деца ще осъдят родителите им- двама на брой - мъж и жена . Защо Законодателят винаги прескача този вид престъпление - да унищожиш психиката , а някои унищожават и здравето, на детето, което си създал и родил ?

Нито е нещо велико ,нито е нещо значимо! Нормален човек на който славата не му е понесла !

Ко каза Ко?

Аве разбирачите, дето са музикални колоси, ама на аренбито и рапа, вие да сте видели некой предрусал пианист, цигулар или дори виртуозен китарист ? М ? Щото непрекъснато ни надувате главата с Фреди, но за Брайън Мей, композитора и китариста, с докторска по астрофизика, никой дума не обелва. Ай бегайте с тия наркомани и развратници. аренбито ше ми пробутват

Абсолютно съгласен съм за Брайън Мей - човек никога не посягал към дрога. Но това опира до лични качества, няма общо с това дали е виртуозен китарист(а той е) . За съжаление има виртуозни китаристи които са си отишли и употребявали дрога - Джими, Стиви Рей Вон, Слаш, Ерик Клептън, Гари Мур, Принс и т.н.

"Белото" не прощава, независимо претенциите и "произхода".

Изкуствено създаден “идол”.

Самоутрепала се от т"ъпотия с дрога и алкохол. Голям праз , че добра певачка била. Днес ,добри певици с лопата да ги ринеш. Всичко скача,пее, танцува ...но някаква свястна работа да свърши-йок.

Хахахаха Евала ! Хахахаха

Те жените всички все с разбити души са, горките. Пуста мотика и на село в градината, а после обръщаш сапа и по задника докато спре да припикава.

Тоя нос колко бело е видел

Щеше ... Наркотиците и лгбг-тата не прощават.

Колко много идиоти четата дира!!! Ма разбира се че Галена,Малена ,Мара отварачката ,Азис ….са най великите

В първото изречение има 2 правописни грешки, моля ви по-сериозно… а тези, които не разбират от музика да не се включват по неадекватен начин, особено за починал човек. Това беше невероятно силен талант, направи много за музиката и родното й място и всеки я признава, който е напред с материята.

"Бялата" "материя".

Стига сте ни пробутвали за идоли същества с неадекватно поведение и тежки пристрастия! "Новото нормално", нали? Всички боклуци от маргиналната периферия - идоли на масите! Да де, то мощната реклама всичко прави, особено ако нямаш капка мозък и желание да го развиваш...

За какво пишете хвалебствия за такива като тази? Да учите другите да правят така ли?

Тазr стана известна като умря, както и Пол Уокър. Всеки свързваше "Бързи и яростни" с Вин Дизъл и никой не помнеше кой е тоя посредствен актьор Пол Уокър. https://trends.google.com/trends/explore?date=all&geo=BG&q=Amy%20winehouse&hl=en-US https://trends.google.com/trends/explore?date=all&geo=BG&q=paul%20walker&hl=en-US

Кефи ме колко си постоянен в тъпотата си. Пълни глупости във всеки твой коментар. Я обясни как хем печелела награди жива и албумът й бил албум на годината, пък станала известна след като умряла?

Но вас никой няма да ви запомни с нищо, а тя ще остане в историята.

Да, ще остане със вземането на наркотици и пиянство

Ебем ти и влизането в историята. По-добре да остана неизвестен, но щастлив, отколкото да съм популярен с 5 песни и това, че вечно съм бил пиян, друсан и общо взето човешки боклук.

Какво ни говорите за някаква ненормална чифутка, все едно трябва да ни е жал за нея

Като започнат да пишат някакви възхвали на очевидно хора с психически проблеми, докарали се до самоубийство. Не само за тази, но и за всички останали подобни индивиди. Какво за пример ли ни ги давате?